herseydenonceanneyim Anneler bebeğim 6 aylık ne gibi oyunlar oynayabilirim etkinlik aktivite nelerle zaman geçirebiliriz ?
muhanne Merhaba benim kızım da 6 ayına yaklaşıyor☺️Aynaya bakıyoruz. Oyun halısı, ce ee, gel gel, bebeğimin ilk kartları, şarkılar, masal okuma, amigurumilerle ve çıngıraklarla oynama tarzı şeyler yapıyoruz
herseydenonceanneyim muhanne çok teşekkür ederiz hepsini deneyeceğim 😊 bakalım nasıl tepkiler verecek ama artık herşeyden çok çabuk sıkılıyoruz farklı şeyler istiyoruz 😊
muhanne Bazen müzik açıyorum beraber dans ediyoruz. Açıkçası evde ben de bunaldığım için bebişle eğlenmeye çalışıyorum. Gıdıklama yapıyoruz. Hayvan sesleri takliti yapıyorum bazen.
muhanne herseydenonceanneyim evet benim kızım da öyle. Şimdilik kısıtlı aktiviteleri var. Aslında korona olmasa yeni insanlar görmesi ve farklı yerleri gezmesi beyin bağıntılarını güçlendirir. Bir de bazen farklı dokulu nesneleri eline veriyorum. Bunun da zekayı arttırdığını okumuştum. Aslında siz de bunların bir çoğunu yapıyorsunuzdur. Bir kişi yazınca aa evet ben de yapıyorum diypr insan.
Eddaliko Oyun halısını sevmiyor artık mama sandalyesinde cee -ee yapıyoruz😛Fisher Price eğitici köpekciği var onla oyalanıyor aynalara bakıyoruz birlikte🥳Şarkılar dinliyoruz ve eğitici kartlara bakıyoruz🤩