Aselinnannesii Kızım 6 ay 21 günlük ek gıdaya geçtik. Şu hünnap keçi sütlü bebe bisküvisini ne zaman verebilirim ? Annem bugün ispanak haşlayıp verdi sevmiyor die içine bisküvi azıcık koyalım dedi annem ama ben koymadım ne olur ne olmaz die hic vermedim daha
Mom070 Aselinnannesii Böyle şeylerin içine zıt tatlar koymayın bence. Mesela yumurtanın içine pekmez gibi. Ispanağı yoğurtla da vermeyin ikisi de olmaz. Ayrıca bunun içinde daha erken. Standart sebzeler var onlarla çorba yada yemek yapabilirsiniz uzun süre idare eder sizi. Hünnap içinde içeriği diğerlerine göre daha iyi.
Deletedmom5284 Aselinnannesii Ispanak için erken canım😊 birde bulamaç yapmak doğru değil, mesela ıspanak veriyorsan yoğurdu içine değil yanına koymak daha doğru, bebe bisküvisi olarak Hunnap önermem içinde sofra şekeri var, Hipp organik elmalı önerebilirim 💐💐❤️
attbianne Aselinnannesii sevmediği şeylerin içine bisküvi koymayın bu sefer hiç sevdiremezsiniz sevmediyse daha sonra tekrar verin bisküvi için çok çok erken zaten
Aselinnannesii Asell2608 basta mevsimi olan bütün meyve ve sebzelerin suyundan basla dedi doktorumuz. İspanak pırasa brokoli herseyin suyundan. Onlari bitirdim bugun de haşlayıp blendardan geçirip azıcık sulandırıp verdik
Asell2608 Aselinnannesii allah allah meyvelerin sularından mı aslında bi çok doktor meyve suyunu asla önermiyo blendırda önermiyo herşeyi pütürlü şekilde püre halinde verin diyolar benim gördüklerim öyle en azından tabi herkes farklı
Aselinnannesii Mom070 neden erken? Doktorumuz mevsimi olan bütün meyve sebzenin sularını vererek basla demisti ispanak,pırasa falan haşlayıp sularını verdim. Simdide blenderdan çekip azıcık sulandırp verdik bişey olurmu ki
Mom070 Aselinnannesii Yapılan şeylerin suları değil direkt kendisini vermeniz lazım. Ayrıca erken nedeni mi olur genelde 8. Aydan sonra başlanır ıspanak brokoli karnabahar vs.
Aselinnannesii Asell2608 bilmiyoru ki🤷♀️ anne sütü alıyor die simdi suyla bi alıştır dedi sonra pürelere gec dedi
MarlaSinger Hatta bazıları ıspanağı uzun bir süre önermiyor. Çok erken. Hunnap ben kullandım çok güzel onu verebilirsiniz. Ben hunnap bisküvisini temiz suda ıslatıp bir muz ezip 1 ceviz koyup sabah kahvaltıda yedirirdim . Yumurta ve peynirden sonra