Merhaba anneler, bebeğim 3 ay 25 günlük bugüne kadar ara ara alerji şüphem oldu ama son 20 güne kadar bebeğim düzelmişti gazı uykusu yolunda gidiyordu bende dedim sanırım oyle değil. Son zamanlarda fazlaca kusma ve kilo alamama, huzursuzluk, konak gibi durumlar yaşamaya başladık.. Reflüden şüphelendik ve şimdi ilaç kullanıyoruz kusması bir nebze iyi ama zaman zaman gün içinde ağız dolusu su kusuyor, birde kakası mukuslu olmaya başladı hiç boyle olmuyordu. Doktorun yönlendirmesi ile alerji uzmanına gidip deri testi yaptırdık sonuç negatif çıktı ama tabi bu olmayacağı anlamına gelmez sen diyet yap dedi süt ve yumurta için.. Kakası içinde test yapılsın dendi ama haftada bir kere yaptığı için o gün yapamadık.
Benim sorum şu olacaktı, yani baştan beri alerjisi olsa sürekli kakası mukuslu olmaz mı yani alerji git gide dozunu artıran bir sey mi, kafam karıştı iyice birde aslında ben balıktan şüpheleniyorum hamilelikte de ne zaman yesem hep kustum Bi ilgisi olabilir mi birde mesala en son geçen hafta balık yedim vücuttan atılması ne kadar sürer acaba kakasında düzelme olup olmadığını takip etmek için. Uzun oldu kusura bakmayın.