Cansusucu Kızlar bimin bezini kullananlar memnun diyo aramızda kullanan varmı fiyatı nasıl ben molfix kullanıyorum uygun fiyatlı olsun isterim tabii😥
Haisos2525 Cansusucu Ben çok iyi memmunun ucuz eşim alıyor ben bilmiyorum fiyatı ama kaliteli ☺️☺️iki çocuk buyuttummm üçüncüyü büyütüyorummm
zeyzey77 Cansusucu BİM’in bezini hiç ama hiç beğenmedim. Başka bez bak bence hem fiyatı da çok uygun değil
MerveToprakk Cansusucu molfix prima hiç kullanmadım, pahalı bez iyidir mantığını anlamış değilim. Ucuz bez alıyorum gayette memnunum, sık sık değiştiriyorum pişik yapmıyorum. Mesele bezde değil zaten pahalı bezi de popoda saatlerce tut pişik yapar yara yapar.
Mom070 Haisos2525 Pişik olur, naylon rahatsız eder terletir. Kaka yapıyor diye bakmamak lazım olaya. Uzun zaman kullanıyorlar çünkü popo rahatlığa da önemli.
limonlukarpuzzz Cansusucu berbat bi bez nesinden memnunlar anlamadim 🤷 doğumda eşim almisti bana beni bile mahvetti çocugu ne yapar. İçindede petrol türevi var bence çok sakıncalı
Mu-Mi Cansusucu çok kalın ya bebeginiz küçükse kullanmayın ben evde ped yoktu bi defa mecbur kaldım kullandım ne kadar rahatsız edici kasindiriyo minies i öneririm Migros un
LzzyGrnt Cansusucu yaklaşık 30 tl civarında olması lazım canım. Ben en son aldığımda 5 numara 32 adet var içinde 26-27 liraydı şuan zam gelmiş olabilir bilemiyorum
Prenses-annesi1 Cansusucu ilk doğduğunda elimizde vardı kullandım ama çok kötü koku geldi bana çişini yapınca değiştirdik hemen
kydngr Cansusucu bir kere annem aldı birisi çok güzel demiş bimde gezerken. O hep kullanmış memnunmus. Ben sevmedim.Hem sızdırdı, hem naylonumsu. Paketi bile bitiremedim 🤷♀️
Mu-Mi Cansusucu 3 numara kullanıyoruz 50 adet var sanırım şuan stok yapmışım yanı poşetleri yok dolaba yerleştirdim
Hyry9004 Cansusucu ben kullandım bir seferinde ve molfix ve baby turcoya göre çok iyi. Ben bebeğim alışmasın diye kakasını yapmadığı sürece altını degistiremiyorum. Gece 1 ’den sabah 8 kadar taşıran bez molfix ve baby t. Ama bimin bezi öyle değil birde selppy.