Senayemre Kızlar 62 günlük Bebeğim var ilk gögüs ucum yaraydi emziremedm sonra düzeldi emzireyim dedm tutmadi memeyi sağıp sagıp veriyorum ve en son eşimle tartıstm 1 saat sonra sütüm az geldi ve suan gün boyu 100-130 cc arasinda değişiyor toplam mama veriyorm ama gittikce azalıyor 5-6 saattr sağmıyordum az önce sagdm 30 cc geldi ne yapcam ben süt cogalsn diye rezene su içiyorum
[silindi] Senayemre patlamış mısır yiyin benim sütümü en çok o artırdı. yedikten sonra birkaç saate göğüslerim çatlayacak gibi oluyor
busra6161 Senayemre cnm ayni sey bendede oluyo 1 saate bir sag az azda olsa sagki gelsin boyle yapinca ben çoğaldı birde ben manuel pompa kullaniyorum sağarken gogusunu sık birdeeeeee cemen tohumu tozu ile rezene karıştırıp iç bende deli sut yapiyor
MayneymisAltintop Canım tüm yöntemleri dene hepsini üst üste yap. Dereotu ve sarımsaklı yoğurt çok iyi geliyor daha yerken fark ediyorsun birde uykuda acayip şişiyor göğüsler fırsatın varsa birkaç saat yatıp uyu. Stes yapma birde dahada çok gitmesin. Çok sevdiğim söz var ‘sütüne güven’
ceylinece Senayemre bulgur pilavı canım ve şerbetli tatlı. Yedikten 2 saat sonra göğüslerim taş gibi oluyor
MayneymisAltintop Senayemre biz 58 günlüğüz arada banada gögüslerim bomboş sanki dolmuyor gibi geliyor ama gayette bebeğim emiyor çişli bez alıyorum . Dönemsel olarak oluyor olabilir bence ona takılma burda aynı şekilde olan birkaç arkadaş görmüştüm
zynpncr Çok uzun aralıklarla sağıyorsunuz öyle yapmayın. 2, 3 saatte gece de dahil olmak üzere sağın 15 er dakika. Sonra humananjn çayını al. Isırgan çayı da çok güzel süt yapar. Bir de strese gerek yok bak sütün yok değil sadece azalmıl ve bunu arttırmak da elinde Allahın izniyle
zynpncr Senayemre memeler depo degılır canım. Ne kadar sık sağarsan o kadar çoğalır. Kesinlikle 3 saati geçirmeden sağ. Bak nasıl artacak sütün inşallah