5552538 2 aylık bebeklerde konağı nasıl geçirebiliriz önerebileceğiniz ürünler varmı 3 ay sonra geçiyor deniliyor ama bişey kullanmaya gerek varmı
Eesay 5552538 bebek yağını sürüp bir süre bekleyin, sonra hafifçe geriye doğru tarayın. Bir kaç gün tekrarlayın🌸🌸 Zeytinyağı sürmeyin bu arada asitli olduğu için bebeklere uygun değil aklınızda olsun 🌸
Aras63 5552538 3 ay boyunca çok çektim zeytinyağı sür dediler yapıyordum ertesi gün bir daha çıkıyordu en son vazelin sürdüm sabahtam banyo dan önce taradım sonra aksama yıkadım mustela nın konak şampuanı ile yaklaşık 10 gündür artık yok
Browni_61 5552538 zeytinyağı ve birz karbonati karistrp uzerine sürün birz bekletp yıkayın elinzle yavsca ovalyn soyuluyo bizmdede az bisy olmstu o şekilde yaptik kendiligndn kalkti soyuldu
Ikraamom Eesay tam tersi ama neyse 😆 orjinal zeytin yağı sürülür bebek yağı geçme süresini uzatır ben zeytin yağıyla tek taramada geçirdim 😁
5552538 Eesay hadi ya sağlık ocagında ki hemşire bana zeytinyağı sür dedi bende 3 gündür sürüyorm🤦🏻♀️
Meflug 5552538 zeytinyağı denedim işe yaramadı. Bebe yağı sürdüm yarım saat bekledim taradım yıkadım azaldı baya 2 gün sonra yine yaptım aynısını şu an sıfır konak🥰
Eesay 5552538 bizim doktor zeytinyağı asidik olduğu için sürmeyin reaksiyon göstermesin demişti. Bebe yağıyla biraz tekrarlayınca geçiyor