Kubra5657 ebruska Biz 5 aylıkken olmustuk doktor bronşite antibiyotik verilmiyor dedi içindeki balgamı atması için sürekli ventolinle hava verdik evde burnunu çektik kavanta yagı sürdüm burnuna bide gögsüne sırtına sürekli sıcak havlu yaptım terlettim üstünü değiştirdim sürekli burnunu temizledik günde iki kez ventolin 4. Gün hamdolsun iyileşti doktorlarında zature çevirme durumu yoksa yapabileceği bişey yok bol bol emzirin sıvısız kalmasın birde fizyolojik suyla sürekli temizleyin akıntısını o hırıltıdwn yavaş yavaş kurtuldugunu göreceksiniz çok geçmiş olsun ama antibiyotik keisnlikle verilmiyor bronşite bende araştırdım sadece ventolin ve burun temizleme youtubede bir doktor var hepsini açık anlatıyor ismini şimdi unuttum gerçekten bizde işe yaradı sizinde inşallah faydalı olur🤲🏻
Mumofasil ebruska ben kendim. 7 yaşıma kadar hastahanede yattık annemle. Çocukluğum hastane odalarında geçti. Çünkü teşhis konulamamış ve verem olduğum kanısına varılmış. Halbuki allerjik astım ile birlikte bronşiorlitşm varmış. Teşhis konulunca birden iyileşmiştim. Yani geçici bir hastalık. Düşünün teşhis konana kadar ne kadar ilerlemiştir. Ama doğru tedaviyi bulmak yeterli. üzülmeyiniz. Allerjik astım tanınız var mı? Bebeğiniz buhardan etkileniyor mu? Tıkanıyor mu? Kaç yaş bebeğiniz? Hangi ildesiniz? Sorularım bunlar😌
ebruska Kubra5657 biz hastanedeyiz hala cumadan beri, salı günü çıkış yaparsınız dedi. Bide antibiyotik kullanıyoruz verdi valla 🙄 hava veriyoruz sürekli serum takılı burun tıkanıklığı hic geçmiyor okadar temizlememize rağmen, biz biraz ilerlettik sanırım
Kubra5657 ebruska Rabbimm acil şifalar versin inşallah canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha yakalanmaz düşe kalka hasta ola ola büyüyecekler inşallah Allah beterinden korusun kardeşim
Mumofasil ebruska ben bilemem tabi ama sanırım astımı yok. Bu işinizi kolaylaştırır. Dr tavsiyesi için şehir sormuştum. Ama maalesef. Çok geçmiş olsun