cileginannesi Kizlar benim miniğim 31 haftalık doğdu şuan 3 aylık olmak üzere henüz agulama ses çıkarma gibi şeyler yapamıyor ellerini emmeye başlamadı gec mi kaldık, normal bebekler ne zaman başlıyor biz premature olduğumuz için mi geciktik acaba merak ediyorum
alerjikbebek cileginannesi Canım benimde 35 haftalik dogdu aniden hiç sorun yokken dogumumuz oldu. Bizim bebegimizde 1 ay erken olduğu için şuan 6 aylık lakin 5 aylık gibi düşünün hep 1 ay geriyi hedef alın bizimde 3.ayin sonu gibi sesler çıkarmaya başladı şuan aşırı ses çıkarıyor özellikle 4 ve 5.ay sesini çok fazla çıkarıyor herşeye sesini keşfediyor bebeğimiz artık bu dönemde endişelenmeyin prematüre diye geri kalacak olmayacak değil hep iyi güzel düşünün annesi yavrumuz emin olun diğer bebeklerden farkı yok daha ellerini keşifte sonra ayaklarını yavaş yavaş başlıyacak inşallah Allah’ın ixniyle🥰🤗🙏
CanimKizimmm cileginannesi hic oyle dusunmeyin benim bebegimde 36haftalik dogdu iki kiloydu smdi masallah artik tepki vermeye basladi iki aylik olacak..ustelik ablaminda ikizleri 34haftalik dogdu onlarda cin gibi donem donem geri kaldiklari seyler olabilir elbette ama bu normal haftasinda dogan bebeklerdede olabilir..rabbim minnoslarimiza güc kuvvet versin ❤️🥰
cileginannesi alerjikbebek premature olunca insan her şeyden endişe ediyor , bizde başlarız insallah bu ayın sonuna ne tatlıdır simdi o sesleri Rabbım size bağışlasın:)
alerjikbebek cileginannesi Amin hayır hayır endişe etmeyin çok şükür yanimizdalar kucagimizdalar canım gönlünü ferah tut ve aceleci davranma komşumun bebeği 9 aylık dusunki yeni sürünmeye başladı aceleci davranmak lazım🥰
Demboloji Bnmde 31 haftalik dogan ikizlerm bugun 4 aylik oldular birisi bir aydir gulucukler saciyor agu yapiyor digeri daha yeni bikac gundur gulumsemeye basladi oda cok az nadiren yapiyor doktora sordum kiyaslama her bebek farklidir ikiside normal dedi Insallah normaldir 😊