Eeisitan Dorukeda 4 ay 6 günlük kızım sağ ve sola dönüyordu 2 gündür bıraktı hatta bununla ilgili bende post açtım merak ediyodum başka yaşayan var mı diye sanırım varmış
miracinannesiii Eeisitan Bazen bebekler ilk döndükleri zaman buna şaşırıp yada korkup bir süre tekrar denemek istemeyebiliyorlarmis normalmiş bir süre sonra başlar tekrar 😊😊
Eeisitan miracinannesiii inşallah tekrar başlar dönmeye annelik ne zormuş herşeye pimpiriklenir oldum
miracinannesiii Benim bebeğinde 4 ay 14 günlük çabalıyor ama henüz tek başına dönemiyor arkadan elime destek veriyorum bazen 🙂🙂
Obirprensess Benimkide 4 ay 10 günlük hem dönüyo hem emeklemeye benzer hareketler yapıp ileri gidiyo yorganın üstünden halıya kadar sürünmüş bugün şok oldum maşallah diyelim tabi👁️🗨️ 😂
Hyry9004 Dorukeda belki yalan gelir ama bebeğim 1.5 ayından beri hafif hafif dönüyordu şuan iki aylık sağ sola çok rahat dönüyor.
Balkes 4 ay 12 gunluk donuyor . 4 aylıkken donmeye başladı. Sirt ustu yatırımcı yuz ustu yuz ustu yatırımcı sırt üstü donuyor . Yere yatiriyorum hareket ederek yer değiştirmeye başladı. Her bebek ayni degil bence kiyaslama yapmayın