Arzuuu00 Kızlar merhaba 9 ay 10 günlük bebeğim dün doktor kontrolünde gelişimi çok iyi sizin yediğiniz herşeyin salçasız halini yemesi gerekiyor artik dedi ama nerden çorbayı bile zorla iciriyorum siz neleri nasıl yediriyorsunuz bebeğinize
iki_tospik_annesiii Arzuuu00 benim oğlum da 10 ay 22 günlük cnm ben tüm yemediğim yemeklerden yediriyorum
GMYEfeM Arzuuu00 valla 26 aylık olcak sevdiği şeyler 5 batmağı geçmez boyu kilosu çok iyi ama yedirme üstüne düşme hemen zayıflıyor hep çorba tarzı bazen köfte pankek mücbir sebze li çorba meyveli yoğurt bakalım düzelir mi onlarda zorla gibi çok açılmazsa yemez şimdiki çocuklar bi değişik herşeyi var ama yeme konusu berbat çok zorlanıyorum aşlah kolaylık versin bizlere analara 🤭😟👶
Yorgun-ana Arzuuu00 ay aynı ya yemek yedirmek ölüm resmen asla yemiyor kafasını çeviriyor sadece canı isterse muhallebi yiyor sütlü doktor da sütlü bişey verme dedi aç geziyor resmen çok üzülüyorum kilosu iyi emiyor şükür ama yemek yedirmeye çalışmaktan yoruldum
Zelisblt Arzuuu00 kahvaltıda yumurta yoğurt, zeytin,oylu peyniri çok seviyor özellikle. Öğlen domates konserve bazen menemen yapıyorum makarna olabilr Akşamda ne yemek yapmışsam bizim için ona da onu yediriyorum :))
Arzuuu00 Zelisblt makarnayi parçalayıp sizmi veriyorsunuz nasıl yiyor bebeğiniz ben çatalla iri parçalara bölüp yediriyorumda
Arzuuu00 Yorgun-ana benimki de mama içiyor kilosu iyi ama aynı şekilde kafasını çeviriyor yemiyor hiç bişey hep boylemi olucaklar anlayamıyorum
zeyzey77 Arzuuu00 Çorbalarina soğan ve sarımsak ekleyebilirsin. Zaten bebeğin fazla yemesini bekleme azar azar yese yine ona yeter