MinikMucizemNil Dr browns 2 numara geniş ağızlı biberon emziğini bir türlü bulamıyorum arkadaşlar. İnternette ve mağazalarda bulamadım. Dar ağızlı biberonu kabul etmiyor kızım. Satan biyer yada benzer bir biberon bilen var mı?
Tshin1 MinikMucizemNil bende uzun zamandır arıyorum fakat yok hüç bir yerde üretimde bir sıkıntı varmış sanırım biberonu aldıktan sonra pişman oldum
ozgeya MinikMucizemNil biz de aylardır bulamıyoruz iki tane biberonumuz var boşboş duruyor,oğlumun reflüsü için almıştık iyi de gelmişti ama 1 numara artık yetmiyor.hiçbir yerde de yok nedense🤷🏼♀️
Didem88 MinikMucizemNil arkadaşlar yanlış anlamayın ama eczaneden aldığınız steril bi iğne ucuyla deliği genisletseniz olmuyor mu?
MinikMucizemNil Tshin1 1 numara az geliyor artık orta kulak iltihabı olmasından korkuyorum. Zaten biberonu da kırdım. Tekrar cam değilde pp alıp 2 numara emzik alıcaktım ama yok. Bu gidişle buna yakın başka bir biberon alıcam
Ayazz444 MinikMucizemNil neden orta kulak iltihabı olur benimkide aynı biberon 1 numara oğlum 4 ay 8 günlük bizdemi değiştirelim
MinikMucizemNil Ayazz444 emerken çok çekiyor emzik iyice büzüşüyor. Çekerken zorlanması orta kulak iltihabına yol açar dedi doktorum zaten 1 numara 0-3 aylık. O yüzden değiştirmek istiyorum
ozgeya MinikMucizemNil mamajoo kullanmadım bilmiyorum,avent lansinoh suavinex ve dr.browns var.en çok lansinoh kullanıyoruz onunla içmeyi seviyor
MinikMucizemNil Didem88 bilmiyorum ki delik sanki iç bükey gibi. İğneyle o yapısı bozulur gibi geliyor
MinikMucizemNil Tubaa_44 ben baktım eskişehir mağazasına ve int sitesine. Diğer alışveriş sitelerine de civile jokere vs vs hiçbiyerde yok
incim55 MinikMucizemNil zaten kullanamayacaksınız bence delik açıp deneyin ya da ikinci deliği streril şırınga ucunu ocakta yakıp siz açın yada aynı deliği ocakta iğneyi ısıtıp yapın kaybetmezsiniz belki işe yarar arkadaşım öyle yapıyormuş aventinkilere