Tavuklusote Doğumdan sonra karnım kaldı. 3 gün önce başladım. Leslie yapıyorum günde 45 / 60 dk. Ayrıca diyete başladım. Ekmek falan yemiyorum. Leslie hem zayıflamaya hemde vücudun sıkılasmasına faydası olur mu?
Rabia_deren Tavuklusote tabi olur. Bende diyetteyim leslie yapıyordum. Şimdi hııt kardiyo başladım. İnanılmaz ter attırıyor kısa sürede leslie ye göre daha etkili ve biraz daha zor. Ve yağ yakımında daha etkili
Rabia_deren Tavuklusote internetten Bi bak bence ona göre karar ver. Ben en baştan beri hııt kardiyo yapmadım için baya pişman oldum
zarifbirhanim Rabia_deren Merhaba, hit kardio dediğinizin hangi videosundan çalışıyorsunuz? Fazladan 10 kilom ve doğum sonrası sarkmalarım var. Bayrama kadar birkaç kilo vermek istiyorum. Leslie 3 mil çalışıyorum bende
Rabia_deren zarifbirhanim merhaba. Tuğçe Alpayın hem bölgesel vidiolarını hemde hııt workout vidiolarını çalışıyorum. Birde imge gürsoyun hııt kardiyo vidio suyla çalışıyorum. Bir gün tuğçe Alpayın vidiosuyla çalışıyorum kısa olduğu için 2 tekrar yapıyorum 30 dk sürüyor. Yanına bölgesel Bi vidio sunu yapıyorum. Ertesi imge gürsoyun vidiosu ve başka Bi bölge çalıştırıyorum. Bu şekilde Bi program yaptım