Meme aşığı bir oğlum 🥰 22 aylık günde 10-15 kere emiyor desem abartmam. Benim kan değerlerim yerlerde aşırı demir eksikliği çıktı. 30 ya da 31 inde oğlum ateşlenir gibi oldu doktora götürdük iştahsızdı ne durumda dedi hala aynı dedim ve son 3-4 gündür b*kunu çıkarmıştı bir dakika ağzından çıkarmıyodu memeyi doktor kes memeden artık zaten 22 aylık olmuş dedi tam iki yaşını bekliyodum dedim olsn bırakın artık iştahı yerine gelsn dedi yoksa sana guvendiği için böyle devam eder dedi grip gibiydi iyileşsin öyle dedi bikaç gün geçsin dedim hemen topladı kendini bi günde çok şükür 31 martta sabaha kadar apzında memeyle uyuyunca yeter dedim 1 nisan şakası gibi 1 nisan akşam saat 9-10 civarı göğüs ucuma koli bantı yapıştırdım emmek istedi süt bitti annecim dedim istedi al dedim karanlıktı ağzını uzattı bantı hissedince hemen geri çekildi ilk bi tırnağıyla çıkarmaya çalıştı snra oyuncagını görünce kalktı yarm saat snra tekrar meme diye geldi annem süt bitti unuttunmu dedim gene ağzını actı banta dokununca hemen geri çekti kendini. Snrasında yatana kadar ara ara meme dedi oğlum süt bitti ya emcek misin dedim çıkarır gibi yaptm göğsümü geri geri gitti agzını bile uzatmadı bi ilk gün gece çile şekilde geçti dün gece ikinci gecemizdi ve gece 50 kere kalkan oğlum 2. Gecesinde 1 de zor uyudu ve 10 a kadar hiç kalkmadı böylece meme olayımızda bu şekilde ilk denemeyle bitti 🥰 darısı bıraktırmak isteyipte bıraktıramayanlara ❤️ Çok zor olur sanmıstım ama çok şükür 🙏