Baharutku Arkadaşlar mrb. Biz 6 gunluk olduk fakat işitme testinde sol kulak gecemedi doktorumuz normal dedi karşılaştığımız bir konu dedi boyle bir durum yaşayan var mi 2 hafta sonra tekrar gidecegiz
tgc Baharutku bnm kızım ıkısınden de geçmemişti banyo yapmamıştı ama o zaman yıkayıp getirin dediler snra geçti testten
ErtugrulAnnesii Baharutku biz ikisinden de geçmemiştik 1 hafta sonra tekrar götürdük geçti çok şükür. Ama o bir hafta nasıl geçti anlatamam. Her iki yana eşit yatırın. bi sola yatırdıysanız bi daha ki yatırmanızda sağa yatırın demişlerdi bana sırayla. Geçer kafanıza takmayın
GokceOzkara Baharutku hiç endişe etmeyin biz 10 gün arayla 3 testte girdik hiçbirinden gecemedik iki kulaktan da sonra ayrıntılı teste girdik ikisinden de geçtik şükür endişe etmeyin bizimkinin kulakları akmıştı sonra içinde kir kalmış olabilir
Baharutku tgc doktor da oyle dedi kulak kirli olabilir dedi yada anne karnında ki su kalmis olabilir yada çocuk agliyorsa test esnasinda normaldir endise etmeyin dedi
tgc Baharutku uyuması dogru sonuc veriyor canım hemşire uyut bebegi demişti uyuyunca ölçüldü hemen cıktı pozitif
Baharutku ErtugrulAnnesii çok iyi anliyorum doktor öyle konustuktan sonra oturdum ağladım. ALLAHIN izni ile ins bizde geceriz testten dua edin lutfen ...
ilknurcelik Baharutku versen içer tabi ama benim bebeğim 8,5 aylık hala tarhanayı sindirmede güçlük çekiyor. Her bebek farklı biz ek gıda konusunda çok güçlük çektik yemede istekli fakat sindirim sistemini hassas. Siz bebeğinizin durumuna göre hareket edin