Mimarhanim Ziyangil benim göz rengimin aynısı 😍 ela canım. Suya girdiğinde, ağladığında, yeşil giydiğinde bir tık yeşile döner 😘
Avakado-34 Ziyangil Benim gözümün rengi de aynen böyle . Giydiğim kıyafete yaptığım makyaja göre değişiyor. Bence Ela , ama bazen yeşil diyenler oluyor. Kaç yaşında bu Arada? İlk doğduğunda nasıldı ? Me zaman göz rengi oturdu
Ziyangil Mimarhanim evet ya gidip geliyor arada yeşille soruyolar ne diyeceğimi bilemiyorum hem ela hem yeşil 😂
Ziyangil Avakado-34 8.5 aylık ilk 3 ay mavimsi bir renkti 3 aydan sonra yeşil ela gibi oldu işte böyle daha da değişmedi
Liona Ziyangil zaman geçtikçe rengi böyle oturdu değil mi ? 3-4 aylıkken kahverengimsi yeşil gibi miydi sizin de?
drn5410 Ziyangil aynı benim kızımın göz rengi 😅 8 ayı geçtik bu renk oldu ilk laci gibiydi maviye döner gibi oldu şuan ela yeşil arası ama çok ümitli değilim 1 yaşı buluyor geçiyor göz renginin oturması 😅 kahveye döner bizimki bence 🤭
Esra-ozsusam4 Ziyangil 11.5 aylık bebegm bizimki de bazen yesil bazen mavi bazen ela giibi ne giyerse ona göre :) ama ela diyorlar herhalde böyle değişken gözlere 🤪