momyshark1 Bir bendemi var sorun ne satabiliyorum ne para çekebiliyorum iptal ettiğim emirler hala duruyor ne illet bir uygulamaymis btcturkte kullandım ama böyle insanı rezil eden bir uygulama görmedim sizdede varmiboyle problemler
Eslemsmom momyshark1 işlem yoğunluğunda öyle sıkıntılar oluyor. Biz oraya küçük miktar atmıştık. Eşim binance üzerinden takip ediyor. Ama binance bi tr olanı var bi başka uygulaması. İkisini de kullanıyor.
Nurseda2612 momyshark1 bende de olmuştu destek ekibine yazdım silip tekrar yüklemem gerektiğini söylediler yaptım ve düzeldi
biregesevdasi momyshark1 paribuda genelde coinler yükselince programı kilitliyorlar satmasınlar diye . Onun yerine binance kullanabilirsiniz
momyshark1 FatmaKrbkl evet ne satılanlar görünüyo ne alınanlar karıştı hepsi şuan yükselen coinler var alim fırsatında vermiyor
momyshark1 biregesevdasi FatmaKrbkl Normalde btcturk kullanıyoruz ama bazıları yok diye yükledim yüklemez olaydım binancenjn grafikleri çok karışık geldi bana
Karas momyshark1 ben uyarı yapmıştım bu konuda düzgün bi uygulama değil çok sıkıntı yaşanıyor özellikle coinler yükselirken