mltmakbukut Merhaba Bebeğimi emziremiyordum, 45 günlük memeye döndüm sadece doyup doymadığını nasıl anlarım uykuya dalıyor eskiye göre daha zor. Kilo takibi yapacağım başka nasıl anlarım ?
YelizDmr mltmakbukut ağlamıyorsa güzel uyuyorsa doyuyordur. Çünkü karnı doymayınca uykuya da dalamıyorlar
mltmakbukut Mamagood dolu dolu dediğiniz nasıl oluyor ağır mı baya 7-8 defa altını değiştiriyorum hepsinde ıslak oluyor çizgi mavi oluyor bezinde günde bir defa da kaka yapıyor.
YelizDmr mltmakbukut o zaman doyuyordur canım kilo takibi yap bakalım kilo aldığını görünce insanın içi rahatlıyor
mltmakbukut Mamagood yani yarı yarıya verdiğimiz besini azalttık çok veriyormusuz ama uykuya dalarken baya zorlanıyor bakalım kilo takibi yapacağım
Mamagood mltmakbukut kendi deneyimim şöyleydi uyku ya da ağlama benim bebeğimde gösterge değildi. Sevmezdi uykuyu hala kısa uyur ve cok aglayan bir bebekti ama anne sütüyle fazlasıyla doyuyordu epey de tombiş bir bebek oldu emdikçe. Şimdi 18 aylık hala yogunlukla emiyor. Bezleriniz çişli ise gönlünüzü ferah tutun ve bebeğinizin istediği kadar emzirin. Bir süre sonra zaten bebeğin istek ve ihtiyacına göre artıyor miktar. Kilo takibinde daha da rahatlarsınız.
mltmakbukut Mamagood 3 saatte bir emziriyorum gecede öyle kalkıyor 43 günlük emme refleksi cok yüksek doysa bile hep aranıyor meme istiyor yalancıya alıştırmaya çalısıyorum.Ama eskiden baya takviye mama veriyordum çıkardım hepsini.korkuyorum açıkcası doymuyor mudur diye
Mamagood mltmakbukut muhtemelen göğsünüz alışıyordur artık ve o an dolmasa bile emdikçe üretilir merak etmeyin. Emme ihtiyacının cok olması normal daha cok küçük bebeğiniz. Benim kızım da aylarca öyle memede yaşamıştı. Bence bol bol emzirin bezleri doluysa bir sonraki kontrolde iyice anlarsınız zaten kilo alımından.