Fulllyaaa Merhaba kızlar benim bebeğim 41 günlük sürekli ses çıkarıyor uyurken hiç susmuyor o şekilde uyuyor bu normal mi herkesin böyle mi ?ne zaman geçicek acaba uykusuzluktan kıvranıyorum artk
Birminisannesi Fulllyaaa benimki 52 günlük hala ses çıkarıyor sabahları özellikle ıkınıp ıkknıp duruyo sağa sola çeviriyo kafasını ama gözlerini açmıyo yatıyo o şekil ben ztn hiç uyuyamıyorum bugün resmen error verdim yani başım dönüyor artık🤦🏼
Fulllyaaa Morfrenk gazını çıkarıyoruz ayaklarını karnına da çekmiyor.altını alıyorum ama sürekli böyle
Fulllyaaa Birminisannesi bizde bugün yatmadan yaptırdık ama pek iyi olduğu söylenemez yine böyle böyle geçicek herhlde napalım 😔
Birminisannesi Fulllyaaa geçer inşallah canım bizimki yine kıvrana kıvrana kalktı çok üzülüyorum 😞 bir an önce geçsin gazı sancısı başka birşey istemiyorum bu şekil gelişimi kilo alımı geç olur ondan dolayı kafama takıyorum 5 gün sonra 2. Ay kontrolü var bakalım kaç gram almış
Fulllyaaa Birminisannesi gaz ile kilo alımı alakalı mıdır ya ?bizim kiloda bi sıkıntı yok seninde olmaz bide ben sap simlex kullanıyorum o biraz iyi geliyo gibi bide uyutunca hemen yatağa koymuyorum gögüsümde sırtına sürekli pat pat yapıyorum baya çıkarıyo dene bakalım sende uyuyunca
Birminisannesi Fulllyaaa gaz olduğu için meme mama yemiyo ağlıyo hep çıkarıyo ağzıdan ondan kilo almaz işte sab simplex işe yaramadı biogaigada metsil aldım o birazi iyi geldi en azından şu an gaz çıkarabiliyo ama işte yinede içi gaz dolu