Selinsu1 Esim ve ben pozitifiz sukur suan agir degiliz. 14 aylik kizima test yapilmadi atesini kontrol etcem devamli. Favicoviri ben kullanmak istemiyorum sizin bi oneriniz varsa alırım 😣
Gorkeminannesiii Selinsu1 tanidiklarimdan hiç biri o ilaçları İçmedi icmeyerek atlattı bebeğini emziriyosanda zaten içme cok gecmis olsun 🙏😇
Nurell Selinsu1 geçmiş olsun Kekik çayı için Tuzlu gargara Sirkeli gargara Limonlu su Turşu ve turşu suyu Ağrılarınıza kemik yağı ve bildiğimiz vicks sürün.. Tabi bebeğinizi çift maske ile emzirin emzirmeden önce muhakak ellerinizi yıkayın.. C vitamini alin bol meyve
Selinsu1 Boncugunmelegi esimin atesi cikti ve vucut agrilari vardi usume titreme. Benimde usume terleme bacak agrisi halsizlik
birkusannesi Mutlaka kan sulandırıcı başlayın kan pıhtılaşması yapıyor o ilaçlar ve ilaçları da kullanmanızı öneririm o ilaçlarlar dah hafif atlatırsınız
Boncugunmelegi Selinsu1 geçmiş olsun bende bugün gidicem acile boğaz ağrısı ağız yarası burun tıkanıklığı ile başladı eken ağrıları üşüme terleme mide öz suyu cikariyorum
SertapHilal C vitamini alabirsin. Tarhana, limonlu su, meyve ve bol su tüket. Nerden bulaştığı hakkında fikrin var mı ?
Selinsu1 SertapHilal 10 gun önce hastanede yatmistik kizim düştü diye belki ordan bulasmistir bilmiyoruz