Merhaba Anneler,
Ne yapacağımı bilmediğim den sizlere danışmak istedim belki tecrübelli Gelinler vardır aranızda 😅
Kaynanam eşimle aramı bozmaya çalışıyor.. zaten düğünümüz için 1 tl bile harcamadı kendi ailem yaptı bir de hala benim üzerime geliyor.. kaynanam çocukları arasında ayrımcılık yapan bir kadın oğlundan para istiyor o parayla evlenmiş kızlarına harcıyor bana bu zaman kadar bir iğne dahi almadı ki zaten istemiyorum, ama ben ona kirayı yatıramadık borç içindeyiz hiç paramız yok diye dertleniyorum o ertesi gün oğlundan para istiyor, ya bi anne çocuğum ne yiyor ne içiyor diye düşünmez mi torunu oldu 1 çorap bile almadı diğer torununa neler neler alıyor doğal olarak sinirleniyorum eşime söylüyorum o da farkın da ama onlara bir şey demeye korkuyor beni savunamıyor.. görümcelerim beni heryerden engellemiş bende nummaralarını sildim kayınbabamın kini de öyle (kayınbabam bana sadece para isteyeceği zaman yazar) kocama gelmiş karın neden babanı engelledi dedi.. nummarsını sildim ve whatsppde profilresmim herekese açık resmimi görüyorlar engelledi hic bir seyi gözükmüyor diye iftira atıyorlar.. kaynanam bana kadının akılı durması için kocasının dövmesi gerekir dedi Allaha sükür eşim bana el kaldırmaz.. bu ne biçim kadın zaten evlendikden sonra doktorlardan çıkamaz oldum Anksiyete bozukluğu olmuş bende geceleri uyamıyorum kafama takmakdan.. Çocuğumu da onlara göstermek istemiyorum. Daha neler neler yaptı küfürler mi iftiralar mı saysam bitmez. Sizce suçlu ben miyim çok mu abartıyorum. Artık huzurum kalmadı bi yandan boşanmayı bile düşünüyorum😔 Bu arada bu zamana kadar hep iyi davrandım hep hediyeler verdim herşeyi unutum asla saygısızlık etmedim o yüzden mi kafama çıktılar tavrımı değiştirmelimiyim şuan hic biriyle konuşmuyorum.