Epifenomen-gkc Adminler, lütfen kripto para postları sınırlandırılsın veya tek bir post altında toplansın. O kadar çok bu postlardan var ki gerçekten yardıma ihtiyacı olan annelerin postu aşağıya düşüyor görülmüyor. @adm
NaimeYilmaz Epifenomen-gkc O kadar yoğun açılmıyor aslında. Gündem etiketinde toplayalım, en azından etiket rengi olarak seçebilmenizde yardımcı olmuş olur. 🌹
AlyaMeyra Epifenomen-gkc arkadaşlar bende kripto parayla ilgilenmiyorum fakat böyle düşünürsek gün odası muhabbetlerinden de yardıma ihtiyaç duyan sağlık gibi konular görüntülenemeiyor çoğu zaman çünkü çok daha fazla günodası konularımız insanların ilgi alanı post açıp konuşuyorlar kısıtlandırmaya çalışmak doğru olmaz rahatsız olacak bişey yok bence
Bulutbey NaimeYilmaz aslında anne dün bir yorumumda bundan bahsetmiştin. Tek bir posta buluşalım diye. Ama yanlış ifade ettiğim için belki de bilemiyorum “grup çağrısı” olarak anlaşıldı. @BenMathilda
Tugcealp NaimeYilmaz cidden artık başka post göremiyoruz ve post paylaşınca da görülmüyor sürekli kripto para bunaldım giresim gelmiyor
BenMathilda Bulutbey Sizin çağrınıza gelen geri dönüşlerde bazı sosyal medya platformlarından bahsedilmişti. O yorumlari kaldırdığımız için göremediniz, o nedenle baştan itibaren silmek ve yanlış anlaşılmanin önüne geçmek istedik🙏
AlyaMeyra Epifenomen-gkc sınırlandırılsın demişsiniz ona istinaden söyledim. çünkü benimde bu forumda en saçma bulduğum hamile miyim başlıklarına ( hergün iki tane kesin görüyorum) bişey demezken buna böyle bir tepki vermek haksızlık olur bence..