Boncugunmelegi Kızlar bennbes gündür gribim bugün gece boyunca 5 aylık bebeğimle uğraştım hırıltılı burun akıntısı vs gece sürekli burnunu açtım odayı nenlendirip buhar çektirdim hapsuruyor burnu akıyor ateşi hiç çıkmadı ama henüz nasıl hızlı gecirebilirim
Cheddar Boncugunmelegi bol bol burnunu serumla temizleyin. Tıkalı ise buhar banyosu yaptırın bol bol aksın burnu. Emzirin
GoGirl Boncugunmelegi gecmis olsun burnunu sik sik acin kulagina vurmasin hirilti devam ederse artarsa doktora gtmekte fayda var bir de covid testi yaptirabilirsiniz siz de hastaymissiniz.
ikizbabymom Boncugunmelegi bi kaç kaşık içir buhar vermekde iyi geliyo ventolin kullanmıştım ben buhar için olanıda var şurubuda
birboncukannesiiii Boncugunmelegi bizde aynısını yaşadık. Serum fizyolojik buharı vardim. Burnunu bol bol temizledim. Bide dr firigus un karamürver şurubunu verdi. Yarım ölçek gğnde 3kez. 7/8günde burnu normale döndü valla. Çok geçmiş olsun.
Boncugunmelegi birboncukannesiiii teşekkür ederim sizede geçmiş olsun doktora gidicez bugün rahatlatıcı birşeyler verir inşallah
ikizbabymom Boncugunmelegi aslında en iyisi doktoruna götür hırıltı genelde bronşiolit belirtisi ciğere inerse bronşite dönüştürür Allah korusun erkenden tedbirini al