Busranurnsjsjsjsjsnsndns Kizlar meraba ara kanama oluyo diye doktora gittim polikistik dedi ama alttan muayene ederek böyle anlasiliyomu ya kan testi falan istemedi bide nasıl bişey bu ilk defa duydum birden oldu yumurtlama bozukluğu dedi ama geçer mi başına gelen desin bi
ikizlerinannesi2985 Busranurnsjsjsjsjsnsndns alttan bakılarak ya da karından bakılarak anlaşılabilir. Kan testine gerek yok. Adet düzensizliği, tüylenme, hamile kalmada zorluk yaşayabilirsin. Maalesef ki tedavisi yok. Genetik bir rahatsızlık. Bende de var pco..
Zuzucuk Busranurnsjsjsjsjsnsndns benim de vardı hamile kalamiyordum tek çaresi soğan kürü ben denedim ve o ay hamile kaldım. İnternetten arastirirsaniz İbrahim Saraçoğlu çok güzel ayrıntılı anlatıyor. İnşallah şifa bulursunuz.
YigtnAnnesi Busranurnsjsjsjsjsnsndns benimde vardı kilo verdim sağlıklı beslendim ,adetim düzeldi ve bebeğim oldu
Timurunannesi Busranurnsjsjsjsjsnsndns yumurtaliklardaki küçük ve iyi huylu bir çok kistin olması demek. Adet düzensizliğine sebep olur. Hamile kalmakta zorlanirsin. Kilona dikkat etmen gerek . Çok fazla düzensizlik yaşarsan söktürücü ilaç kullanman gerek
Twinsmomee Merhaba canım, maalesef geçmiyor. Adet düzensizliği yaşayabilirsin, adet olamayabilirsin, hamile kalmakta zorluklar yaşanabilir. Sağlıklı beslenmeye ve ideal kilonda olmaya dikkat etmen gerek 😊
Busranurnsjsjsjsjsnsndns ikizlerinannesi2985 ama ben iki senelik evliyim ve hemen bebeğim oldu daha önceleri demediler şimdi çıktı olabiliyomu
Anne_6 Zuzucuk ben de doğan kürünü uyguladım. İçim temizlendi resmen. Adetim düzene girdi. Evlenince hemen hamile kaldım. Soğan kürü inanılmaz mucize. 6 ayda bir öneriyor Saraçoğlu
elifiii Busranurnsjsjsjsjsnsndns beslenme şeklinizi değiştirirseniz kalıcı olmayacaktır. yumurtalıgınızda birden fazla kist olusumu demektir. Maalesef bircok kadında olan bir şikayet. Glutenli beslenme tipinden vazgecip ( ya da kısıtlı tüketmek ) düzenli spor yapıp etkilerinden kurtulmanız mümkün. Eger dogum kontrol hapı verildiyse bütüncül tıp uzmanlarından da destek almanızı tavsiye ederim. İnstagramdan drmelekvuslatozdogan hesabında detaylı bilgiler var. Bir de paketli şekerli gıdalardan uzak durun mutlaka ( insülin direnci yaptıgı icin insanda sürekli yeme istegi uyanıyor) ayrıca tiroidlernize kan tahlili ve ultrason ile baktırın mutlaka bazen hormonal yetersizlikten de oluyor.
Busranurnsjsjsjsjsnsndns elifiii çok teşekkürler böyle bişey olduğunu bilmiyodum evet kilo veremiyorum aslında bebeğinden fırsat bulup yemek de yiyemiyorum ama hep aynı kilodayım 68 boyum 1/62 aslında çok fazla değil gibi ama niye oldu anlamadim ya
Zuzucuk Anne_6 kesinlikle 👍 yapınca bütün pislik temizleniyor akıntı oluyor birkaç gün boyunca. Rabbimin mucizesi işte.
Seyma_29_ Busranurnsjsjsjsjsnsndns 23 yaşından beri pco hastasıyım taki kızım doğana kadar 🥰 şuan 30 yaşındayım. Bu mistin fazla yan etkisi var bende kilo alımı ve tüylenmeye sebep oldu. Bunun dışında adet düzensizliği falan yapıyor. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandıktan sonra testler yapıldı değerlerime bakıldı. Sonra kızıma hamile kaldım ve doğum yaptıktan sonra kontrole gittiğimde kistlerinde kaybolduğunu öğrendim.Rabbim mucize verirken dermanınıda verdi çok şükür.
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Seyma_29_ birden bire olabiliuo yani bidaha hamile kalmakta sıkıntımı yasiycam acaba
Seyma_29_ Busranurnsjsjsjsjsnsndns bi çok nedeni olabilir. Ben ilk troit hastası olduğumu öğrendim dr direk kadın doğuma yönlendirdi ozaman n pco olduğumu öğrenmiştim. Tabi şikayetler üzerine dr gitmiştim ve dr iyi huylu kistler çıkar kaybolur demişti ama hiç kaybolmadı dediğim gibi taki doğuma kadar doğum sonrası kaybolmuş ama bu tekrarlamayacağı anlamına gelmiyor yinede
yeymnmmm0 Busranurnsjsjsjsjsnsndns bende de var.. kilona dikkat et canim malesef temelli gecmiyo etkileri kiminde az kiminde cok oluyo banada hafif pko demisti doktorum