Hayrunnisa0402 Bebeğimin eldivenlerini ne zaman çıkarabilirim? Bebeklerin eldiven giymesi ne zamana kadar olur? Çıkardım. 10 dakika sonra elleri buz gibi oldu. Acaba eldivenleri çıkarmalı mı, çıkarmamalı mı? Bugün 2 aylık olduk
Esmoska Hayrunnisa0402 üşümez çıkarın lütfen. Üşüyüp üşümediğini ense ve üst bacaktan kontrol edebilirsiniz el yanıltır. Ellerini keşfetmesi lazim
Elfrjn Hayrunnisa0402 geç kalmışsınız hemen cikartin ellerinin ve yüzünün soguk olmasi normal vucut isisini karindan ve sirtindan kontrol edin 5 aylik olduk hala arada elleri yuzu5 soguyor gayet normal eldivenlerini cikartin ellerini kesfetsin motor gelişimi saglasin bebek
HavvaZade Biz 40ından sonra çıkardık bebeklerin elleri veya ayakları soğuk olur vücudun uç noktası olduğu için dolaşım oraya daha yavaş gelir
Melek200121 Ben de 2 aylıkken çıkardım. Geç kaldığımın farkındayım. 😏 bence siz de çıkarın bi an önce
Gokturkum25 Hayrunnisa0402 ben bebegim doğdu sürekli gün icinde cikariyordum bir iki haftaya komple cikardm
ecemm-6161 Hayrunnisa0402 canım bebeğin eldivenlerini 40 gün olunca çıkarmıştım cunku ellerini keşfetmesi laxım bebekler elden üşümez ense ve göğüsten üşür doktorun ebe hanım demişti 😊
umutcumunannesi benim oglum 15 günlük uyuyunca takıyorum elleri üşümesin diye ama munkun degil durdurmuyor bakıyorum ki coktan cikmis
Oysul Kızlar selamlar. Ben de eldivenleri sevmiyorum ama takmayınca yüzünü gözünü çiziyor. Kaç kez hüngür hüngür ağladı bu yüzden. Sizin de oldu mu böyle? Yine de çıkartmalı mı?
Musonn58 Oysul işl başta öyle oluyor canım. Tırnaklarını sık sık kes sonra ellerini kontrol ediyorlar yüzünü çizmiyorlar
busrasilra14 Hayrunnisa0402 ben hic takmadim canim. Once bir gun denedim cizcekmo diye cizmedi sonra ikinci gun denedim cizmedi sonra boyle bir hafta baktim hic cizmiyor ve askine hep ellerini kipirdayiyor. Ve hic takmadim. Yeni dogan bebeklerin elleri ve ayaklari soguk olsbilir bu usudukleri icin degil canim