151120 O kadar yoruldum ki. Öyle bıraksam pişik olacak değiştirince uyanıyor bir saat boyunca tekrar uyutmaya çalışıyorum.her gün aynı saatte kaka yapılır mı😅özeniyorum valla bezini sabaha kadar değiştirmiyorum diyen annelere.çoooookkk uykum var
Periii 151120 benim oğlum da öyleydi 5. Ayına kadar ama artık geceleri yapmıyor sadece çiş onu bile değiştirmiyorum zaten dişten dolayı gece uykuları perişan oldu 😫6 ay 20 günlük
damlaylayaz daha kötüsü kakasını yapamayıp saatlerce kıvranan var 🤭 1 saatte geri uyku.. hayal gibi 😂
ftsdmrhn Benimkide öyle ya her gece mutlaka kakasını yapar, hele 4-4.30 gibi yaptıysa bittim, o saatten sonra uykuya döndürmek neredeyse imkansız 😭
aybkkara 151120 bizim biberonla besleniyo çok aç olduğu için beşiğinden aldığım an gözleri tamamen açıyo😄
Adeviyee 151120 benim bebeğim de yapıyordu da dördüncü ay gibi bıraktı azalıyor kaka sayısı seninki de bırakır yakında
151120 aybkkara biberon da hiç kolay değil Allah yardımcın olsun bende biberon tutsun istiyorum ama biberon tutmuyor işe başlicam nasıl besleriz diye kara kara düşünüyorum
aybkkara 151120 evet süt sağıp veriyorum zor oluyor ama artık gittiği yere kadar verecem mecburen ☺️ İnşallah bi yolunu bulursun ☺️
Periii 151120 2-3 yaşına kadar biraz öyle görünüyor dişi çıksın diyoruz sonra azı dişi derken yemesi sütten kesmesi sayarsak…
151120 Adeviyee valla canım 3 saate bir yada 2,5 saate kesin kalkıyor acıktığı için mi kalkıyor alışkanlık mı yaptı onu çözemiyorum hala kakasını sabah 5 gibi yapıyor gündüz de 4 günü falan yapıyor günde ili kere