azizinannesi oglum 51 gunluk. 1 bucuk 2 saatte bir emmek istiyor. gunduz uykulari düzensiz. gecede idare eder. sizin ne durumda alisabildinizmi bebisli hayata
Gunayim azizinannesi bende fena gece gunduz karisik hala ustunede her dakka emmek istiyor emzik yerine agzinda uyuyor mahvetdi beni emzikte almadi 😮
Mmbd azizinannesi gece hep ayni saatlerde kalkar emer uyur gunduz daha az duzenli diyebiliriz ama uyku saatleri cok cok degismiyor saat aksam 8de uyku saatimiz yarima kadar uyur sonra her 2saatte bir kalkar tek emziriorm buarada
Fatoss21 azizinannesi bizde 51 günlügüz, memede uyuduktan sonra yerine bırakıyorum. Uyanırsa emziği veriyorum, öyle dalıyor. Uyku düzeni bizde de bozuk 🤦🏻♀️ Kısa kısa uyur. Gecede aynı şekil
azizinannesi Gunayim ay aynen benimkide oyle. iki gogsumu yarim saat emziriyorum dusun bi saat. ama uykuya dalmak icin gene emmek istiyor.
Gunayim azizinannesi +mama veriyorum arada yinede emiyor dusunun artik gogsumu tek oldugumda kapatmiyorum) acik acik geziyorum ac kapa cikar biktim artik)
AcemiAnne36 Mmbd maaşallah bence herkese anlatmayın ☺️ Bizim hala düzensiz . Gece uykusuna şu saatte yatıyor diye de birşeyimiz yok maalesef . Ne zaman ağlarsa uyutuyorum. Ve emmesi de sıkıntılı . Sadece 3 dk emiyor r 1 buçuk saatte falan
Mmbd AcemiAnne36 cnm kendi kendine birden olmadi Tabii bu duzen Ben de duzene sokmak icin efor sarfettim hergun asagi yukari ayni seyleri yapiyoruz sonuc aliskanlik oldu oglum ilk baslarda yataginda bile yatmiodu 3-4 saat memede kaliyordu gozlerimin alti mor geziodum