Happymamss Kızlar 1 ay 3 gün önce doğum yaptım sezeryan olduğu için eşim Aptamil aldı onu başta kullandık ara ara veriyordum doymadıkca bugün çok ağladı verdm ama pkt 4 hafta yzio üstünde
Happymamss Happymamss bebeğe verdim verdikten sonra okudum 4 hafta yazdığını bebeğime bişi yaparmi ağladığı için doğru düzgün yazamadım
alerjikbebek Happymamss Sorun değil ama ağlaması gazdan da olabilir üstelik 1 ayı geçmişse vermeyiniz zaten 2 3 aylık olduysa verilmez. Aptamil mama gaz yapar SMA 1 ALIN
Adalet-34 Happymamss bende sizin gibi yapıyorum çok mecbur kalmadıkça mama vermiyoeum tas patlasın günde en fazla 2 defa bazen hiç bile vermiyorum bi sıkıntı olmaz çünkü bende sma aldım opti pro olamdan 0-6 ay arası bebeklere veriliyor
Happymamss Bebegimm1 sonra dan gördüm canım bişi olurmu bebegime Adalet-34 Asyaninannesiii alerjikbebek
Asyaninannesiii Happymamss yok bişey olmaz ama farkı anlayıp sonradan içmeyebilir kızımda öyle yaptı komple kesti işte
elmalikurabiye Happymamss bisey olmaz ama kullanmayin. Actiktan sonra 1ay kullanim suredi. Aptamil gaz yapti bizde ayriva bi gozlemleyin