ZmrtKby Splash-Splash-Love ilk ağrıdığında tansiyonumu ölçücem pekii dil altı yok bnde bn ne yapsam iyi gelir belli ki siz bu konuda tecrübelisiniz
Splash-Splash-Love ZmrtKby Limonlu su, ya da sadece limon gibi narenciyeler düşüyor tansiyonu. Sarımsak da etkili
Fatmabkdmr Splash-Splash-Love teşekkür ederim ölçtüreyim bi. Ama hiç yaşamadım böyle sürekli olur mu acaba 😞
Splash-Splash-Love Fatmabkdmr Stresli iken daha da yükselir sakin kalmaya çalışın. Sinirlenmemeye çalışın. Genelde stres yüzünden çıkar tansiyon
elifiii Fatmabkdmr tansiyonuz yükselmiş olabilir, bol bol su için. eger sıkıntı yaptıgınız birşey olduysa üzüldüyseniz veya derin temizlik perde asma vs. yaptıysanız o da yapabilir agrıyı. eger mide bulantınjz devam ederse acile gidin.
Mom077 Fatmabkdmr migrendşr canım bu.lekildebaşlıyo çünki geçen benimde oldu ev dar geldi bana bide ben ilk yakalandığımda agrım günkerce gecmezdi Dr. Mşgren teşisi koydu ve adet zanankarımda sitresli zamanlarda hemen yakalar beni çok geçmiş olsun
Splash-Splash-Love Mom077 https://hizliresim.com/bm2ydG Migren başka bişey stres ağrısı çok başka. Nasıl ağrıdığı hastalığınızı gösterir. Migrende genelde ön taraf ağrır gözler ve alın daha çok etkilenir. Migren ve hipertansiyon hastası olduğum için biliyorum.
75kinalikuzu Fatmabkdmr tansiyonun yükselmiştir limonlu su iç biraz uzan geçer enseme buz koy rahatlatiyor