Birannebirfurki Bebek arabası ve yürüteci aynı anda satsam kargo durumu nasıl olur küçük hafif gönderilerde sabit fiyat peki ağır ürünlerde ne gibi değişiklikler oluyo bilen var mı
Zekimurendebizigorecekmi Birannebirfurki Ağırlık değilde kapladığı alana göre fiyatlandırma oluyor canım .. Kargoyu arayıp bilgi almalısın
bikerem Birannebirfurki kargoyu alici oder yapin fiyat belirleyin kazancinizi gosterir yani sstistan elde edeceginiz kari yani ne kadar kargo keseceğini görürsünüz.
Mina0607 Birannebirfurki ben dolaptan otomatik sallanan salıncak yolladım ebat uygun dediler normal ücret ödendi ama ikisi ebata uymaz diye düşünüyorm ekstra olablir
Mircet Birannebirfurki dolap kullanıcıyım kargo sabit canım 9 tl büyük parçalarda kargoladım hiç değişmedi
Elifadakrt Gardropsta bi yerlerde karsima çıkmıştı paketler küçük olsun yoksa kargo ücreti artar diye. Dolapta bilmiyorum ama
Z19e Büyük bişey göndermek akıl kârı değil, ekstradan kargo ücreti kesiyo ve bunu satıcıya yansıtıyor. Kazandığın paradan kesinti yapıyo
bikerem momofemir ürüne gore belirliyor gecenlerde buyuk urun koydum 17 tl kesti kucuk urunlerde 8.90tl
Z19e Örneğin 500 e sattın bebek arabasını , büyüklüğüne göre senden kesiyo diyelim 50 TL . Senin kazancından kesiyo o parayı
Z19e Kargo ücretini alıcı ödemeli yaptığın halde ekstra ola kesintiyi satıcıya yansıtıyor çok saçma , 80 TL’ye yatak örtüsü sattım elime 65 TL geçti , 15 lira bana kesinti yansıtmış . Kargo alıcı ödemeli olduğu halde. Gardrops