Kuboo_2 Kızlar ikiz kızlarımla tatil planlıyoruz, gideceğimiz tarihte 30 aylık oluyorlar deneyimleyen var mı? Cok mu zor bilemedim. Birde otel önerileri alabilirim
Bireylulmeselesi02 Kuboo_2 benimde var ikizlerim ve henüz hiç tatile çıkmadım ama eğerki çıkrsam geceden çıkarım o kesin
Minikalparslan Kuboo_2 canım yine karşılaştık🙈 sueno delux e baktın mı orasıda çok iyi ama daha sakin ortam isterseniz mukarnas otele bakabilirsiniz çok memnun kalmıştım
Baharkokulum Kuboo_2 bence çoluk çocukla en iyisi villa. Koşsunlar bahçesinde atlasınlar havuzlarına. Onu rahatsız etti oraya gitti buraya gitti derdi yok. Ama tabi sizin kararınız 🤗
Kuboo_2 Bireylulmeselesi02 bizim de bu ilk olacak uzun yolculuk olarak bizde geceden çıkmayı planlıyoruz 🤭 otel arasiyi icindeyiz bebek ve cocuk dostu otel.olsun istiyoruz.
Kuboo_2 Bireylulmeselesi02 antalya’da bakıyoruz bir kac fikrimiz var ama karar vermişiz degiliz tam olarak
Bireylulmeselesi02 Kuboo_2 antalyayı bilirim çok güzel yer ama hiç otelde kalmadık genelde orda tanıdık çok bizim ya 🤔
Kuboo_2 Minikalparslan evet öyle oldu 🤭 valla grand island ve granada okurcular arasında kaldık görüştük bugün bir karar vereceğiz, önerdiğin otelede bakayim bi 😊😊 kafam da iki soru isareti var tesettür ve cocuklar icin uygun mu
Minikalparslan Kuboo_2 yani bence granada belek tercih edebilirsiniz tam çocuk dostu biz eylülde gitcez tesettürlülerde vardır zaten havuzları çok çok aşırı büyük olduğu için ben daha çok tercih ettim ne kadar büyük o kadar iyi insanlarla iç içe olmayız zaten eylüldede fazla kalabalık olacağını zannetmiyorum
Kuboo_2 Baharkokulum onu da düşündük ama cok yorucu oluyor oyle de deneyimledim kendin yapiyorsun yemek onla bunla uğraş ay yok otel daha rahattır diye düşündük sonra