kumsalicem 45 günlük bebeğim var ve sürekli kucağımda durmak istiyor, kucağımda uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor. Bende işimi kolaylaştırabileceğini düşünüp kanguru almak istiyorum. Evde de dışarıda da rahatlıkla kullanabileceğim, bebeğimin sağlıklı gelişimine uygun, konforlu bi kanguru arıyorum. Bu nedenle kanguru kullanan ya da araştırma yapıp bilgi sahibi olanlardan öneri bekliyorum 😇 şimdiden teşekkürler 🌹
EzgiDuru kumsalicem solomom baby kullaniyorum canm bebegm 2 ay 22 gunluk yenidogan aparatiyla kullaniyorum kendim takip cikarabiliyorum
Efkoca Boroosh baby kullanıyorum memnunum yenidoğandan itibaren aparatsız da kullanılabiliyo bebek büyüdükçe kanguruyuda büyütebiliyosun
EsraEfee Solomombaby kullaniyorum.cok memnunum. Defalarca demisimdir.verdigim para kurusuna kadar helal olsun diye
KaSeAy kumsalicem ben deborooshbaby kullanıyorum instagramdan bakabilirsinz cok gzl modelleri var. Yenidoğana da uygun. biz memnunuz oğlumla☺️
Mymom kumsalicem doktorlar 4 aylık olana kadar kanguru önermıyor 4 aylık olduktan sonrada ağırlaşıyor bebek uzun süre taşıyamıyorsun belin ağrıyabiliyor🙄
kumsalicem Mymom henüz doktoruma danışmadım bende ama eskiden beri Bebekler kucakta sling şeklinde taşınırmış bilemedim 🤷🏻♀️ sağlığını olumsuz etkilemeyecek kangurular var ama 🙄
Hazelmom Ben de aynı düşünceden Solomom aldım ancak kanguruya koyana kadar ağladığı için kucakta devam hala kullanmaya başlayamadım😊
Minikkelebek kumsalicem ilkay babyden aldım memnunum bebeğim rahat. Ama sizinki küçük daha, yenidoğan aparatıyla alın