Hazalperi Kızlar bebeğim 5 aylık ama poşetle arabaya koyunca ayakları bükülüyor sığmıyor artık desteksiz de oturamıyor koltuk olarak ne önerirsiniz acaba bundan sonrası için
Dnrsln Hazalperi benim oğlumda 4.5 aylık yoyko aldık biz 2 3 defa kullandık şimdilik bir sorun yok ama tam alışmadı daha öncesinde pusette kullanmadım biraz farklı geldi.
nur-nr_123 Canm bn Maxi cosi aldım dolaptan fazla para vermeye gerek yok istersen bak temiz bisuru var
nur-nr_123 Hazalperi Maxi cosi isofixli olsun canm çok kullanıcı ve yüksekte bebek camdan dışarıyı görüyor
Nik_mik_yok Araba kullanan anneler ,oto koltuğunu arkaya koyunca aklınız kalmadan kullanabiliyor musunuz🥺
Damlacelikk Nik_mik_yok ben onun için trendyoldan 2 li ayna almıştım benim oturduğum koltugun arkasına bi ayna ve dikiz aynasına denk gelecek bir ayna yapıştırdım tam onun yüzünü görebiliyorum böylece aklim kalmıyor:))
Nik_mik_yok Damlacelikk bende de var ayna ama sizi görmeden duruyor mu .pusetle ters sekilde yanıma koyuyordum hep ama oto koltuğunu koyamam . Arkada da durmaz gibi geliyor yaa
Damlacelikk Nik_mik_yok küçükken alıştırdığım için problem yasamadim. Memlekete rizeye kadar gittik oyle söyleyeyim
zeynepogretmen Hazalperi baby plusın cosmosunu aldım. Çok memnunum. 2 aldır sorunsuz kullanıyorum. 5 yatış özelliği var. 9-18 kg arası. İzofiksli güzel bi model