Deletedmom626262 Doğuna Batı’ya geleceğiz önereceğiniz güzel şehirler rahat edebileceğimiz şehirler var mı Doğuda Elazığdaydık aşırı görev oldu en son Suriye oldu Doğuyu yazarsanız bilginiz olsun
PortakalliKahve Deletedmom626262 edirne keşandayız. Askeri anlamda sürgün yeri derler.Küçük bir yer. Haliyle ulaşım kolay. Gezilecek bir yeri yok. Şahsi aracınla edirneye 1 saat, tekirdağ a da 2 saat uzaklıkta. Eşinizin branşına göre tayin yerleri farklılık göstermiyor mu ?
Muhyuf Deletedmom626262 Ankara nın Şereflikoçhisar ilçesi küçük bir yer ama çok rahatsız 1 sene olacak bizde Van çaldırandaydık canım
Muhyuf PortakalliKahve Canım klavye hastası olmuş ya kusura bakma yani iyi anlamda demek istedim çok iyi bir yer iş konusunda. Yer olarak da küçük bir yer gezilebilecek bir yer yok
Muhyuf PortakalliKahve En yakın yer Aksaray var biz hastaneye oraya gidiyorduk doğumdan sonra da gitmedik hiç Ankara ya da 2 saat sürüyor
PortakalliKahve Muhyuf yaa bende çok şaşırdım 😊 atışlara geliyordu oraya çok sevmiş. Tutturdu oraya gidelim diye. Tercihlerimizde 1 di bu ay ikinciye yazmış. Sürekli dualarında koçhisar 😂
Muhyuf PortakalliKahve Benim arkadaşımın eşi de tankçı ama o teknisyen tamir yapıyor galiba onlar da rahatlar