Kadert Oğlum 11 ay 9 günlük parmak uclarına basarak yürüyor desdekli şekide tam basmıyor bu normalmi zamanla düzelir mi bi doktora gtmelimiyiz
Mutlubebis Kadert kızım da belli bir süre parmak ucuna basarak yürüdü, şimdi tam basıyor. Ben de bir dönem öyle yürümüşüm annem anlatırdı. Takip edin tabii ama ben düzeleceğini düşünüyorum.
Aselinannesii6 Mutlubebis ya ne zaman düzeldi tahmini kaç ay hani bizimki 9 aylıkken yürümeye başladı şuan 13 aylık hala parmak ucuyla yürüyor banu alkan gibi 😀
Flz95 Kadert kızımda öyle yürüyordu o aylarda su an 13 aylık desteksiz düz basarak yuruyo endişe etmeyin
55eren55 Kadert görümcemin kızı 2 yaşına gelecek hala parmak ucunda gidiyor inşallah tez zamanda bırakır bebeğiniz
Mutlubebis Aselinannesii6 hahah yerim onun minnoş ayaklarını 😂 kızım 11 aylıkken yürümeye başladı, emin olmamakla birlikte 13 aylıkken falan düz basmaya başladı diye hatırlıyorum.
Deryaaaa Bizde bu nedenle doktora götürdük kaslar daha gelişmediği için öyleymiş sonradan düzeldi oluyor genelde bebeklerde sorun etmeyin yani