Betulunanneessii 5.5 aylık bebeğimi göz doktoruna götürdüm. Göz kayması var yasında tekrar getir düzelir dedi ama içim rahat etmedi. Bilgisi olan var mı ?
madambovary Betulunanneessii küçük bebeklerde olur aslında ama siz mutlaka takipte kalın. Benim kardeşim de vardı aynı sorun bebekken olur düzelir dendi ama düzelmedi gözlük kullanmaya başladı çok küçükken. Şimdi öyle bir sıkıntısı yok çok şükür ama gözlüğe devam.
Rezzan Betulunanneessii çok hafif benim oğlumda da varmış geçen ay göz doktorumuz söyledi ama sıkıntı oluşturmaz dedi kasları gelişip kuvvetlendikçe düzelir dedi bazı aşırı kaymalarda botoks yöntemi uyguladığını söylemişti
ZmrNsa09 Betulunanneessii Benm kızımda 6 bucuk aylik ayni sorun bizdede var eskisine göre azaldi baya ama hala biraz var ice dogru bende randevu aldm hatta pazartesi götürücem özele bakalm ne dicek doktr
Betulunanneessii madambovary inşallah düzelir doktor bi yasında tekrar getir dedi ama icim rahat etmedi
Ayminaa 5 aya kadar kaymaların düzelmesi lazım diye biliyorum farklı bir hastane ve doktor tercihi yapmanızı tavsiye ediyorum saglik sonucta
Betulunanneessii Ayminaa içim rahat etme tam altı ay olunca goturcem inşallah internette de baktıgımda bi yasa kadar duzelmezse tedavıye baslanıyomuş sanırım
madambovary Cheddar gözlük kullanmaya başladıktan sonra düzeldi aslında büyüdükçe geçti. Ama benim kardeşim de tek kayma sorunu yoktu bir gözünde tembellik vardı gözlük biraz da onun için verildi. Şu an 23 yaşında hala gözlük kullanıyor ama kayma sorunu yok miyopu var.
madambovary Betulunanneessii şu an zaten bir şey yapamazsınız. Takipte kalın düzenli kontrole götürün çözümü var takmayın kafanıza geçer inşallah bir an önce.
Cheddar Betulunanneessii mutlaka iyi bi göz doktoruna götürün. Bize de normal denildi ama değilmiş. 7aylıktan beri gözlük kullanıyoruz
Betulunanneessii Rezzan bnada hafif dedi ama insanın içi rahat etmıyo ilerler diye korkuyorum. Yasıda kadar kasları gelişir ozaman getir dedi
Betulunanneessii Cheddar içim rahat etmez zaten mutlaka götürücem. Gözlüğü sürekli kullanmak gerekiyor gecene kadar mı ?