aysbabe Bebeğim 1 aylık son zamanlar devamlı aranıyor deVamlı emmek istiyor emZirdikten sonra kusmalara başladı sizce normal mi gaz sıkıntımızda var memede uyumayada basladı.. kusması çok emzirdiğim için mi acaba bilemiyorum size sormak istedim??
Duygusuz aysbabe 44 günlük bebegim bu aralar daha da cok kusmaya basladı bugun dr a gittik kusması için ilaç verdi sizin cok rahatsız etmiyorsa ilaç gereksiz olur ama bizim ki cok fazla kusuyor du ve azından burnundan cıkıuordu o yüzden başladık biz ilaçlara
elifhanimm Emzirip yatırıyorsan kusar,çok emerse de kusar en azından benim bebeğimde öyleydi tüm gün emiyordu fazla fazla sonra çıkarıyordu 4,5 aylık yeni azaldı emmesi:)
aysbabe elifhanimm yok gazını cıkarıp yatırıyorum ya valla kafayı yicem paso emiyor göğüslermin ucu yanıyor artık devamlı huysuz bi tek meme de sesi cıkmıyor 7/24 memede tutamam ki 😩😩
elifhanimm aysbabe öyle oluyor ama emin ol azalacak şu an kendini senin göğsünde huzurlu hissediyor sadece annesi sonrası çok güzel bir bağınız olacak sabret♥️