Btlydn Merhaba güzel anneler bebeğim 12 günlük. İlk iki gün emmedi ucu yok diye tutmadı bir türlü. Sonra bir hafta yoğun bakımda kaldı biberonla beslemişler. 3 gündür benimle bir türlü emmiyor katıla katıla ağlıyor. Silikon meme ucu da denedim Almıyor. Çok yıprandım şu kadarcık günde. Süt sağıyorum biberonla içiyor sadece. Ama süt de yetmiyor sağ sağ bazen günde bir ya da 2 kez mama vermek zorunda kalıyorum. Çok üzülüyorum ya ne yapacağım ben yardım 🥺😢
Ozlemtgrlll Btlydn bende çektim 12 gun nedirki 2 ay çektim ama.benimki sonradan olan bir emme reddiydi zor allahim sabır versin inşallah tez zamanda iyi olur 😍
biranneikikedi Btlydn ilk 4 gün çok az sütüm geldi mama destek verdik, 1 hafta böyle geçti yeni yeni mamayı kestik. 15 günlük şimdi oğlum. Sabır deyip devam edeceksiniz emzirmeye, memeyi vermeye. Travmatik olmuş bu süreç onun için de. Sabredin geçecek 🙏🏻
Yavrusununannesiii Btlydn canım hiç üzme kendini ben sezeryan doğum yaprım bebeği kucağıma verdiler daha anestezim geçmeden mememin ucu zaten yok bebegimbi yandan ağlıyor bi yandan ben çabalıyorum annem çay kaşığı ile ağzına verdi biraz biraz damla damla sütüm geldi sütüm hemen gelmedi ucum yoktu neyse baktık bebeğim çok ağlıyor anneme dedim hemşirelere şu biberonu ver mama yapsınlar içirelim bebeğim içtikten sonra rahatça uyudu 2-3 güm hastanede BÖyle devam etti hastanede . Çıkışımız yapıldı ilac vs yazdı doktor dan mama öneriside istedim aptamil alın dedi eşim aldı eve geçtik mamanın ağzını 1 kez açtık verdim ondan sonra çok şükür sütüm geldi mama verdiğim sürece beni ememedi ama çok şükür sütüm gelince de bana dayandı bu arada hala göğüs ucum yok göğüs silikon ucu ile emziriyorım yeterki bebeğim doysun diye arada kendi mememe tutturmaya çalışıyorum ama alıştı silikona . Size de demem sıkmayın canınızı çok açken tutturmaya çalışın göğüs silikon ucu ile yada memenizle
Gbbc Ozlemtgrlll benimde 2 ay 13 günlük beneğim ve meme reddi başladı siz nasıl tekrardan emmesini sağladınız acaba
Btlydn biranneikikedi inşalah 🙏🏻🙏🏻Sağıp vermek çok zor. Hazır fabrikadan çıkış varken ne gerek aracılara değil mi. İnşalah bebeğim de anlar🙏🏻
Btlydn Yavrusununannesiii inşalah ben de böyle olumlu sonuçlar alırım çok teşekkür ediyorum paylaşımınız için 🙏🏻
biranneikikedi Btlydn inşallah 🙏🏻 Yoksa sağıp vermek memeye göre çok uğraştırıcı. Gece nöbetine eşime sağıp gündüzden veriyorum aslında doyacağı miktar ama yine de meme arıyor, mememe alınca susuyor uyuyor. Yani sadece doymak için değil memeye ihtiyacı da oluyor