kahvekokusuu Oglum 8bucuk aylik oldu dis jeli kullanmak istemiyorum karanfil yağı kullandim ama o da pek ise yaramadi sanki halen dis cikmadi siz neler yapıyorsunuz dis doneminde bitkisel neler yapabilirim
Woody kahvekokusuu osanit diş topları var. Diş jeli ben de kullanmak istemedim. Bu içime sindi. Çok da rahatlatıyor
DoruKalpp kahvekokusuu ben de bi yerde emzirme danışmanından şunu duymuştum anne sütünü dondurun dış çıkacağı zaman onu sürün demisti faydası olur inşallah
Gin kahvekokusuu bir başka gönderisinde bunun içine saf zeytinyağı ve karanfil de koyuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Karanfilin ağrı kesici özelliği varmış.
birkizannesi_ 10 adet karanfili ezip zeytinyağının içine koyun 1 gece beklettikten sonra damaklarına sürün. Faydası olacaktır inşallah
Dilara412 Karanlık kekik zeytinyağı karıştırın 3 gün dolapta bekletin sonra süzün soğuk bir şekilde sürün. Pırasa da iyi geliyor verin eline bence ben öyle yaptım
kahvekokusuu Dilara412 karanfil mi demek istediniz karanlik yerine acaba🤔 bende pirasa veriyorum cok da hosuna gidiyo iyice ezene kadar birakmiyor elinden
Kocayanakannesi25 Kocayanakannesi25 dun bir videoya rastladim bazi dis jelinde ki maddeler bebegin kalp ritmine kadar bozuyor du soluk borusu falan sismisti cok kotuydu rabbim korusun
kahvekokusuu Kocayanakannesi25 dis jeli kullanma taraftari degilim bu sebepten hemde etkisi oldugunu düşünmüyorum bence onlar anlik bi rahatlama veriyor ablam yegenime kullanmisti ordan biliyorum
Kocayanakannesi25 kahvekokusuu ben havuc pirasa yada kasiyici veriyorim ama bazen coldircasina ellerini yiyor
YagmurBilek Bir adet soğanı rendele suyuyla birlikte ama üzerine tavada ısınmış zeytinyağı ni soğuduktan sonra soganin üzerine koy buzdolabında 1 saat dondur sur etkisini göreceksin bana dua edersin belki 😍
Woody kahvekokusuu eczanelerde yok Almanyada çok yaygın normalde Trendyol vs gördüm ama Almanyadan bir tanıdıgımız gönderdi bize
kahvekokusuu Woody tesekkurler bakicam buna da peki üstte yazanlari hic denediniz mi sizin bilgilerinize güveniyorum bu plartformda okuyup arastirip uygulayan nadir annelerdensiniz bir cok postta gördüm sizi🤗
Woody kahvekokusuu çok teşekkür ederim. Zeytinyagı karanfil denedim ama çok işe yaramadı. Gece yarım saatte bir kalkıyordu bagırarsk. Gün içinde sorun yaşamadık çok.
DoruKalpp kahvekokusuu ben de ilk defa duymuştum ama mantıklı geldi hem de denemekten ne zarar gelir doğal dış dönemimizde ben de denicem ama dikkat edin xok buzlu olmasın üşümesin minik