UrasnAnnsi Allahım yasamam insallah dedim ama basladık haydi bismillah 🤦🏻♀️4 ay 5 günlük sıpa bildiğin evde terör estiriyor aglaması bagırması memeden ayrılamaması bende 28 yas atagına baslıycam a kaldı😅😅
Zlg UrasnAnnsi atakları nasil.takip edebiliyoruz bizde yarın 4ay olucaz ama.biz dogdugumuzdan beri sakinlesemedik hala
Alyatrd UrasnAnnsi bizde aynıyız yarın 4aylık olucaz 😑 gece uykularınız nasıl biz saat başı kalkıyoruz nerdeyse
UrasnAnnsi Hhhmmmsss20 aynı aynı tam böyle gülüyor filan bi anda aglamaya baslıyor cıglıkların haddi hesabı yok zaten😅😅😅
UrasnAnnsi Alyatrd bizimki emmek için kalkıyor ama tamamen uyanmıyor yüzüstü yattıgı için kafasını saga sola sürekli cevirdiğini anladıgım an emmek istediğini anlıyorum sşmdi uykuya gecişlerde sıkıntı yasıyorum 🤦🏻♀️
UrasnAnnsi Alyatrd böyle kendini kasıyoe bagırıyor normalde emmek için uyandıgında emer geri uyurdu şimdi yok sanarsın dövüyorlar cocugu cıglık cıglıga😣
Sumeyra87 Alyatrd ya biz 3 ay 14.gunluguz bizdede o sikinti var.gece emiyor kucagimda daliyor ne guzel yerine koyuyorum uyaniyor.illaki memede uyuyacak nasil edicez bu huyunu bilmem.alisirsa yandik