btl1816 Kızlar bebeğinize hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Ben dalin ve unibaby denedim kir çıkartmıyorlar. İlla bir tur önceden arirlle kirli yerlere piril dökerek makinaya atıyorum sonra bebek deterjanıyla kısa programa atıyorum
Sebnem55 btl1816 dalan roxy kullanıyorum canım bazen benimde çıkmıyo onun için 50derecede yıkıyorum leke kalmıyo
Ftmsnny btl1816 dalan roxy bebek programında yıkıyorum çıkmayan lekeler için beysz sabunla çitiliyorum yada Leke çıkarıcı döküyorum
Aybk btl1816 beyazlara dalan ın zeytinyaglı granül sabun tozunu ve ya bor on kullanıyorum, renklilerdede Green clean kullanıyorum çok memnunum
btl1816 Sebnem55 Sebnem55 40 derecede keke çıkartıyor mu? Yani normal bizim ariel gibi bi deterjan istiyorum iki posta yıkamaktan bıktım 🤦🏼♀️
Ftmsnny btl1816 evet apotik dermatitiz. Birde pril demişsiniz ne yaparsanız yapın kalıntı bırakır o 😒
Aybk btl1816 evet harika cıkartıyor kaka şekerini boron ve zeytinyaglı granül, tek bir leke bile kalmıyor
3melek1anne Baby me sıvısını kullanıyorum biçimde atopik dermatit çok memnunum roxyi kalıntı bırakıyor diye doktorumuz değiştirdi
MuhammedAmine btl1816 dalan roxy kullanıyorum lekeleri beyaz sabunla elimle çitileyip öyle makinaya atıyorum leke kalmıyor Kalıntı kalmıyor çünkü 2 kere duruluyorum
MMertinannesi btl1816 ben ariel kullaniyorum hep oburleri cikarmiyor ki 🤷♀️cok sukur vucudu alerji falan biseyde yapmadi
Sulegorkem btl1816 baybe &me nin çamaşır tozuyla leke çıkartıcısı kullanıyorum 30 derece tertemiz oluyo sadece 💩olursa üstüne leke çıkartıcı sıkıp biraz çitiliyorum diğerinin içine tertemiz oluyolar
Gnazli Kızımın çamaşırlarını astigim camasirligin bazı yerleri paslanmış çamaşırlarda pas lekesi oldu. Nasıl çıkarabilirim
btl1816 Gnazli pas lekesi çıkmaz diye çiliyorum ama yine de beyaz kısımlara çamaşır suyu deneyebilirsiniz
btl1816 Aybk boron dediğiniz şey hakkında bilgi verir misiniz nerden alınıyor sabun mu sıvı deterjan mı nasıl bişey
Aliveannesi btl1816 dalan roxy kullanıyorum 40 dereceye atıyorum hiç bir leke kalmıyor ve bebekler için içeriği tamamen masum ürünler kullanılmış o konudada içim rahat ediyor 🤗
MuhammedAmine btl1816 evet . Bebeğim daha küçük 2 ay 11 günlük alerji olabilir diye makina bitince birde duralamada çalıştırıyorum