Morfrenk Cnr18_4 fışkırtarak kusması, gözlerde kayma, sarssanız bile açılmayan uyku baygınlık hali yoksa korkmayın ama 2 saat falan uyutmayın
Nurell Cnr18_4 geçmiş olsun biraz takip edin evde.. Hareketlerini falan keyfi yerinde mi ? Şişme morarma kusma olursa ambulansı arayın durumu izah edin karantinadayız diye gelirler muhakkak..
mamAras Eğer yüz üstü düştüyse çok korkma, ense tarafını vurunca tehlikeli oluyormuş. 6 saat uyutma, gözde kayma, durdurulamayan kusma, huzursuzluk uyku hali olursa mutlaka ambulansı ara
mamAras Cnr18_4 çok yüksek değilse korkma bizimde düşmüştü doktor 1 metre üstünden korkarız demişti ama yinede 6 saat uyutmamaya çalış
mamAras Cnr18_4 en azlndan 2-3 saat hiç uyutma sonrasında yarım saatte bir uyandırarak kontrol et. Zor geçiyor gece ancak uykusunda bir şey olması ihtimaline karşı maalesef yapmam zorundasınıZ yine de içiniz rahat olsun belirti yoksa sadece gözlem amaçlı yapın dediklerimi
Cnr18_4 mamAras yapayım canm kötü oldu bizde karantindyz evde allah korusun bisey olsa hastaneye de goturnycgz
mamAras Cnr18_4 yok merak etme ambulansla alırlar en kötü bir kişiye izin verirler inşallah bir şey olmaz için rahat olsun, size de geçmiş olsun🙏🏻
Merve5627 Cnr18_4 karantinada bile olsam Allah korusun başımıza kötü bişey gelse ben direk hastaneye giderim . Allah şifa versin yawruna kontrol et sürekli Allah’ın izni ile bişey olmaz korkma .benim oğlum ateşlendi karantinaydik mecbur hastaneye götürdüm yapacak bişey yok kuzu evlat bu biliyorsun ki ihmale gelmez .