eslemsiii Merhaba kızlar 14 aylık kızımın 1 ay içerinde gözünden operasyon geçirmesi lazım göz yaşı kanalı tıkalı Hatay’da güvenebileceğimiz bir göz doktoru var mı ?
Gulizar_ Allah şifa versin inşallah benim oğlum da 2 hafta önce oldu inşallah tüm sıkıntıları gecer yavrunuzun🙏
eslemsiii Gulizar_ amin inşallah 🤲🏻 Gözünden mi oldu oğlunuzda nasıldı şimdi iyi oldu mu? Dr anestezi öncesi en son gece 2 gibi beslemen lazım dedi bana en çok zor gelen bu ve soğuk ameliyathaneye yalnız götürecekler ya benim içim el vermiyor 😕
Gulizar_ Ben gece 3 ten sonra emzirmedim her uyandığında uyuttum su vermeyin sakın yoksa almıyorlar operasyona. Şimdi gayet iyi bekliyoruz bakalım inşallah tekrar tıkanmaz bu 2.ameliyatı
Gulizar_ Bebeklerde kendini iyileştirme çok hızlıymış operasyonla doktorlar çok ufak da olsa bi yara açıyor sonuçta vücut o yarayı kapatıyor yani çok düşük bir ihtimal demişti doktor ama gene tıkandı 2.kez açtılar
eslemsiii Gulizar_ yazdığınızı ben daha yeni gördüm. Bizim operasyon da işe yaramadı gibi ya gözü hala çapaklanıyor akıyor bazen sabahları kapalı oluyor sizin ilk operasyondan sonra da böyle miydi ?