ilosasell Gizemm1 ben öyle olduğu zamanlarda calpol veriyordum ebemiz demişti diş dönemindesiniz calpol verebilirsin rahatşatır diye uyumadığı gecelerde calpol veriyorum rahatlıyor uyuyor Diş rahatsız ediyorsa uyuyamazdır
Gizemm1 ilosasell evet bizde çok korktuk cok ağlamıştı bizde vermiştik o gün ama diş olduğunu nasıl anlayabilirim başka belirtisi fln nedir nasıl olur
Yigitefem Gizemm1 yok 5. ayda uykusu bozulmaya başladı 8. 9. Aylarda o hale geldi şimdi 11 aylık geçen aylara göre iyi çok şükür
Gizemm1 Yigitefem önceden o kadar güzeldi ki bizimde kendisi bile uyurdu beşiğine bırakınca şimdi destekli bile zor uyuyor
Masalll1 Gizemm1 bizim o zamanlar oyleydi 12 aylık olacağız hala uyku problemimz tam anlamyla bitmedi
Gizemm1 Adeviyee 3 gündüz uykusu uyuyor ama saatlerini mi kısaltsam acaba 2 uyku bi şekerleme olması lazım ama uzun uzun uyumak istiyor
Masalll1 Gizemm1 belki geçici bi durumdur benim kızımda normalde çok uyurken bazı dönemler de fazla uyuyor her cocuk atak dönemini farklı geçiriyor çünkü
ilosasell Gizemm1 Benimde öyle tecrübesizim ama ebe kullan dediği için veriyorum 2 defa verdim 1 günde bişey olmadı şükür 🤲