Oz_ge Bebeğim 5 aylik yürütece koymalimiyim bizim arkadaş 4 aylıkken koymuş yürütec kullanan var mı anneler
hulyadurmus Oz_ge Çok çok zararlı kuzum. Benim bebeğim 6 aylık ve ben koymayı düşünmüyorum. Tabi senin tercihin 🌸
Mom0911 Oz_ge çooook erken , 4aylık çocuğun daha beli yumuşak,oturmuyordur kesinlikle, ne yürüteci yaa 4aylıkken😨8 aylıkken koydum , fazla koymak istemedim ,çok sıkıştığım zamanlar koyuyordum
Gns- Oz_ge bebeğinize göre hareket edin eğer bebeğiniz sürekli ayakta durmak istiyor ve mız mızlık yapıyorsa günde 15-20 dakika koyabilirsiniz.
Gns- Ve 5 aylık bebek henüz ayakta durmayı bilmez biraz daha bekleyebilirsiniz. Bebeğim 8 buçuk aylık ben yeni aldım.
Ogretmennannee1 Oz_ge yani tavsiye etmem . Ben yürüme arkadasi aldim . Onunla yürüyüp duruyor oğlum 8 aylık .
Mervece91 Oğlum 9 ay 19 günlük bir kere bile yürüyecek koymadım, eğer evdeysen annesi bırak sürünsün emeklesin merhaba yürüteç anneye rahatlık sağlıyor biz anne olmayı göze almışız o kadar rahat etmeyelim bence, 🥰
iremm_029 Oz_ge yürüteçi başlı başına önermiyorlar kaldiki 4 aylık yavruya nasıl zarar verir kim bilir ben eve bile almadım ki bunalip içine koyup ne ben alışmayayım ne de onu alistirmayayim diye
Bebegimm1 Oz_ge 4aylık nasıl yurutec de durmuş biz 3bucuk ayligiz kafasini zor tartiyor ayaklarinin ustune bile bastirmiyorum 6aydan once onerilmiyor bebegede bagli bu birazda yurutec degilde yurume arkadaşı daha iyi olur siz bilirsinz tabi
Karas Oz_ge arkadaşınız uydurmuş 😅 7 aylık yeni aldık daha keşfedemedi bile. En iyi zaman 7.aydan itibaren
Yarim_Kilo_Kiyma Oz_ge Bugün doktora gittik ve doktorumuzda sordu yürüteç yada hoppala aldınız mı diye, almadım ve almayı da düşünmüyorum dedim en doğrusu dedi. Bebek hep ayak uçlarına bastığı için birşey tendonu zayıflıyormuş asla önermiyoruz dedi
daisybebek Oz_ge bugun 5 aylık kızım için doktoruna sordum aslaaaa dedi yani bizimki hiç önermiyor hem bacak yapısı için hem de ayak yapısı tam gelişmediği için düz taban ve paytak bacak sebebiymiş