ceyda0101 Kızlaaar hepinize merhabaaa 😚🙋🏻♀️ Kilo vermek isteyenler olarak burda hep beraber düzenli bir şekilde kilo vermeye ne dersiniz ? 🙏🏻 Her sabah öğle akşam yediğimiz yiyeceklerin fotoğrafını atalım ve her hafta sonuçlara bakalım 🤌🏻 Kimler var ? 👊🏻
EMINARDAM ceyda0101 her gun baslicam deyip kendimi yemek yerken buluyorum kalacak herhalde bu kilolar oysa bayrama fit olmak istemiştim
ecemm-6161 ceyda0101 gıcık olunan tiplerdenim bacım 🤪🤪🤪😀 size bol dua edeyim bacım inş inş inşallah tez vakitte bütün aldığın kilolar gider 🤲🏻😍❤️
Elifhkn ceyda0101 bende varim ama burasi cok kalabalik olunca karisiyor 3 4 kisi olup ozel sohbetden filanmi konussak? Kesin kararli olan 3 4 kisi olalim
ecemm-6161 ceyda0101 aşk olsun dua ettim size kötü niyetim yoktu ama 😕🌹🌹🌹 insan amin der bacım aminnnnnn
EMINARDAM ceyda0101 tabiki varım bir an önce kurtulmak istiyorum nasıl rahatsız oluyorum anlatamam bebegim de mama ile büyüyor zaten bir nedenim yok artık
ceyda0101 ecemm-6161 Ahahaha 😂 Tişikkirliirrr canım amin 🙏🏻 Diyorum fakat bu sana gıcık olduğum anlamına gelmez 😂😬
Bremenmizikacilari Bebeğim 6 aylık ve 15 kg fazlam var ama 8/9 aylık olana kadar beklemeye karar verdim sütümün azalmasından korkuyorum. En azından ek gıda ana öğün olana kadar acele etmek istemiyorum. 🤷🏻♀️
ceyda0101 Bremenmizikacilari Canım sağlıklı şeyler yediğin sürece bir şey olmaz 🙅🏻♀️ Un tuz şeker den uzak durucaz sen bilirsin yine de
SumeyrAram Bremenmizikacilari Ben emzirme diyeti yaptım 3 hafta 6 kilo verdim benim kül ek gıdaya geçti bıraktım ek gıda da çok zorlanıyorum o yüzden sadece miniğimle ilgilenmek istiyorum ama günde 3 lt su içmek bile çok işe yarıyor ve beyaz ekmek yerine tahıllı kepekli tüketmeye çalış komposta ve süt çayı çok etkili hiç sütüm azalmadı çok şükür
ecemm-6161 ceyda0101 ne demek canım ya 😊🥰 saol inş verirsin cok su iç bol yürüyüş yap bol sebze tüket hamır işi tatlı dan uzak dur canm yağ yakan kürler var dene bence bol hareket yap mekik falan cek karın kasları için canım semizotu kilo vermede cok etkili ılık limonlu su her sabah iç canım
Bremenmizikacilari ceyda0101 onları normalde de yemiyorum aslında ekmekle bile aram yok. Ben inatçıyım biraz aç kalarak veririm kısa sürede ama emzirirken bunu yapamam tabi ☺️ Bir de hareket şart sıkılaşmak için.
Elifhkn ceyda0101 tamam ozaman ben varim👌🏻 ozel sohbeti kim aciyor kisilerr belli olsun bir an once gecelimm
ceyda0101 ecemm-6161 Un tuz şekerden uzak durduğum sürece veririm diye düşünüyorum zaten sağol tavsiyelerin için canım 😚
Minikkusuumm Valla sabah 2 elma öğlen 3 salatalık ilkindi 1 tabak ıspanak şimdide süt mısır yedim tatsız tutsuz 2 3 kaşık kadar resim çekmedim ama bugünlük bu kadar 🤣
Minikkusuumm ceyda0101 lisedede böyle kilo vermistim 80 kiloydum 49a düşmüştüm yıllar geçti 49la hamile kaldim suan 61 kiloyum 50 olsam yeterim😁