Mehtapkerem Kızlar bebeğim 6 ay 13 günlük ama bir türlü oyuncakları sevemedi eline verdiğim zaman çok sinirleniyor başlıyo ağlamaya bu durumu yaşayan varmı elinden alıncada ağlıyor verincese sinirleniyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :/
Esrakygsz Mehtapkerem önce siz oyuncakla oynayın daha sonra onun dikkatini cekmesini sağlayın sizde görünce verin belki o zmn alırken sinirlenmez. Bide diş evresinde ise dişini kasiycak oyuncaklar tavsiye ederim.ama oldukça beraber oynayin
Mariposa Mehtapkerem sevmemiştir belki zorlamayin kendi gitsin oynamak istesin. Benim kızıma da hatırı sayılır bir ücret ile bebek almıştım , müzikli . Ne zaman müziği çalsa korkup ağlamaya başlıyordu ☺️ Sonra pillerini çıkarttık çocuğun psikolojisi bozulacak diye
Dn123 Mehtapkerem o zamanlar benim ki de öyleydi 16 aylik hala cogunoyuncagina karşı oyle. Mesela örme bir tavşanı var. Onu ilk basta hic sevmedi hatta bagiriyordu kendini sıkiyordu. Sonra ben tavşanı sesimi değiştirerek konusturdum . Mesela iste ben seni çok seviyorum öpebilir miyim muah falan. İlk önce yere attı ağlıyormuş gibi yaptım sonra 1 hafta sonra falan tavşanı eline verdim kendi yanağına götürüp opturdu suan seviyor. Sevdiği 3 oyuncaktan biri o. Diğeri ic içe gecen kaplar. Diğeri de sevimli köpekcik
Mehtapkerem Mariposa onu bekliycem artık ama iş yapamıyorum oyalıycak birşey bulamadım 😀 uyutken toparlıyorum süpürmeyş akşam kalıyor eşim gelince bir çıkmazdayım 😂
Mariposa Mehtapkerem pet şişe falan ver tahta kaşık da olur 😄 ne oyuncak olursa olsun bunlar daha cazip geliyor bebeklere.