iki_prens_annesi Slm hanimlar bn deterjanimdan memnun deglm hic temiz cikarmiyo kiyaftlerimz hep kir kaliyo sizler hangi deterjani kullaniyosunuz yumusatici sartmi birde calgon hic kullanmadim kullaniyormusnz makina temizligi icin 🤔🤔😆
Balkizlarim iki_prens_annesi ABC kullaniyom memnunum arada tursilde oluyor tabiki yumustaci evde YouTube’den bakip yapıyorum çamaşır makinesi temizleyici kullanıyorum ve deterjan koyulan bölümü her zaman yıkarım sirke koyup çalıştırırim temiz çıkarıyor 🌸
anneoldumkiben iki_prens_annesi ben hangisi indirimdeyse onu alıyom çoğunu denedim 😁hepsi aynı gibi ariel aşırı deterjan kokutuyor çamaşırları onu almıyom. yüksek ayarda yıkarım ama sabit deterjanm yok. Makinenin tambur yıkama özelliği var makineyi temizlerim sık sık.
iki_prens_annesi Eesay temiz cikiyo dimi kiyaftlerin ozellikle beyazlr ve renkliler koyu renkleri sorun etmiyomda beyazlr falan oldgu gibi cikiyo 60 derecede yikiyom ayni
iki_prens_annesi Balkizlarim makina temizllgi olark ne kullaniyosun.. birde tursil markayimi kullaniyon 🤗
Balkizlarim iki_prens_annesi brid kullanıyorum temizleyici olarak tursilde indirim Olunca alıyorum pahaliysa Almıyorum 🤗
iki_prens_annesi anneoldumkiben bnmde ole fiyata bakiyo esim suan ki peros marka hic begenmedm napcm bilemedm 🤔🤗🙄
Eesay iki_prens_annesi evet temiz çıkıyor. Makinenizi temizleyin sirke ve karbonatla ya da makine temizleyiciler var. Lastiklerim içlerini iyice silip deneyin bir de bakalım
anneoldumkiben iki_prens_annesi renklilere sıvı beyazlara toz olanı tek kriter. Perosu bende kullandım 10 kg hemde 😀 aynı ya kullan gitsin 🤗