SertapHilal Benim kızım 7 ay 20 günlük. Eline ne versem alıp yere fırlatıyo, verdikçe atıyo 😂 Ne anlıyo bilmiyorum 😆 Sizinkilerde varmı komik, değişik huylar ?
Balkizlarim SertapHilal sinirlenince herşeyi atiyo duvari ısırmaya calisiyo hahh 🤣bide bişey denmicek kıyamet kopuyor 🤣
Mariposa SertapHilal emerken saçlarıyla oynayıp resmen kor dugum yapıyor bir türlü bırakamadık bu huyu
Fun SertapHilal yolda gördüğü herkese öpücük yapıp el sallıyo. Görüntülü konuştuğum herkese biiip yapmaya çalışıyo en çok kedimize yapıyo hatta 😀 bi ara ayağımın üstünü öperdi 🥺 kafasını koyardı ahahha şuanda da kedi ve köpek sesi yapmasına çok gülüyorum ya 😂
SertapHilal Balkizlarim Düz duvarı ısırmayanda ne biliyim😂 Mariposa Ay küçükken bende öyle yaparmışım😂
Gencanne_19 SertapHilal kızım sinirlenince kafayı duvara vuruyo,sonra biraz ileri gidip yere comeliyo küsüyo bize😁çok tatlı oluyo
Fun SertapHilal babası deli oluyo kızım yapma okadar bak hıııı diyo o da inadına yapıyo of ahahha 😅 ya dışarıyı okdar özlüyo ki yemin ederim bazen parka çıktığımız an yüzüme bile bakmıyo bi an önce geçse bu durumlar ♥️
Caglarass SertapHilal Acıktığı zaman kemirmeye çalışıyo beni. Minik minik ısırıyo 😂 Pek komik değil acı verici ama olsundu benim hoşuma gidiyo 😄😄
Eesay SertapHilal yemek yerken minik bir parça bile ağzının kenarında kalsa huylanıp hepsini çıkarıyor. Ağzının içinden başka yere değmemesi lazım yediği şeyin🙄😂
kubusss SertapHilal oturma odasındaki avizeyle muhabbet ediyor gülüyor ona bazen de tarsıtıyorlar sinirli sinirli bakıyor ahahaha 2 ay 4 günlüğüz
Araseymen SertapHilal 15 aylık kızınca yandan bakıyor göz teması kurmuyor ben kafamı çevirince yine aynı şeye devam sonra yine görüyorum bu sefer bana kızdın der gibi işaret parmağıyla kızma hareketi yapıyor 🤣🤣