Kizlar Allah aşkına kafayı yiyecem artik ne olursnz bana bi akil verin cok yoruldummm bittim sinirden hergun elim ayağım titriyor hergun ağlıyorum kollarim stresten kurdusen döküyor smdj diyeceksiniz ki cocuk o ama inanın benim kadar sakin bir insan bu hale geldiyse başkalarını düşünmek istemiyrm oğlum 2 buçuk yaşında ama ağladığı gün değil saniye yok taa 4 ÇÜ katlara sesi gidiyor o derece yani dışarıdan biri duysa bu çocuğu bu evde dayaktan öldürüyor der o derece herseye agliyor kafasını camlara duvarlara yerlere heryere vuruyor su istedi diyelim veriyim elime pat su yerlerde corba ister aglaya aglaya tam kaseye koyarım oturup yediricem pat elime corba yerlerde sofrada bir tabak yemek bile yemez hale geldim dışarıda daha beter bütün mesela burnuma vurdu ve eli o kadar ağır ki burnumdan kanlar geldi ve misafirlerim yanında yapiyir bunları smdi anlamadığım şey bu cocuk video izlemez TV bakmaz evde tartışma kavga olmaz bu neyin nesi Allah aşkına kafayı yiycem pedagog götürdü oyun terapisi alması lazım dedi önümüzdeki hafta basliycagz snrasinda pisktriye gidecek dedi kafam allak bullak oldu zaten kolik doğdu bir care tecrübeli anneler bi akil verjn bana😑