Ysfygz 13 aylik bebisi olan anneler burda mı? 🖤 Ufaklıklar ne alemde 😄benimki kafa göz kırıyor , yemek keyfine göre yiyor ve sürekli oyun oynamak istiyor, çoğu şeyi söylüyor tek kelimelik 😊 80 cm , 10.300 gr kiloda .
nursocum Ysfygz sağ ve sol kaşının üstünde iki minik yarık var ayakları mor arka dişler ve azı dişler aynı anda geliyor. Zorla yemek yiyor gerçekten kilosunu ve boyunu bilmiyorum umrumda da değil çok şükür sağlıklı oğlum 🦦
Zelisblt Ysfygz maşallah kızım 14,5 aylık çok aktif sürekli oynamak istiyor uyku duzeni oturmuş yemeğini güzel yiyor. Kendi kendine konuşuyor ama anlaşılır bişy demedi daha anne baba bile yok :)
akkls Ysfygz bizimde hiç dişimiz yok bi tane bekliyorum artık ne zaman patlarsa 😬 sessiz sakin efendi çocuk yürümüyor etmiyor 82 boy kilo 10 du bir ay önce
Fun Ysfygz kızım 1 hafta sonra 14 aylık olucak yemek yemesi herzaman iyiydi şükür 🙏🏼 Kilosu da gayet iyi. Bolca oyun oynuyoruz artık nerdeyse koşmaya başladı bile. Anlamlı anlamsız konuşuyo bizimki de 😀 sabahları mememde anne diye uyandırıp gülümsüyo 😋 12 aylıkken 81 cm di şuan kilosu 12 buçuk ♥️
Kanginnn 1 yaş postunu görünce heyecanlandım 10 buçuk aylık 1 buçuk ay sonra 1 yaşında olcak Allah’ın ıznıyle yuruyo her yere carpıyo günün yarısı ağlamakla gecıyo 5. Dışı çıktı ama 3 tane sı sısmıs patladı patlıcak gece uykuları yok çok ve ağlayarak uyanır gün ıcınde hep oyun oynamak ıstıyo boyu 77 cm kg 11 buçuk çok yorucu gecıyoo
Yerfistigininannesi Ysfygz bir yaş on günlük baba dede gel al birşey isterken maymun gibi ses çıkartıyo 😂 anne diyorum baba diyo dolap karıştırma işleri ile meşgulüz su aralar 7 dışımız var 8 yolda 6 tane üst üste geldi gece uykuları düzensiz gündüz eh işte boyu 77 kilo 8700
hzlssmoom Ysfygz 1 yaş 13 günlük kızım , 8 tane dişimiz var yemeğini güzel yiyor çok şükür bizimle pek oyun oynamak istemiyor kendi kendine oynuyor ben oynamaya çalışsam sıkılıp gidiyor yada başka şeylerle ilgileniyo. Bu ara vurmayı öğrendi babasına bana pat pat indiriyor 😂 78 cm 13 kilo 200 gramdi en son .Ama bu ara sürekli herşeye ağlıyor.10.30 11 gibi gece uykusuna yatıyor. TV izlmesine müsade ediyorum . Televizyonu öcü gibi gören annelerden değilim. Sabah kahvaltımızı yaparız öğlen uyuruz uyandıktan sonra çorba sebze yemeği vs yeriz . Sonra oyun ikindi gibi meyve ,akşam yemeğini bizimle yer biz ne yersek . Gece yatmadan kefirin ve yine meyve yerse meyvesini veririm .anneyi ve babayı çok anlaşılır olmasa da söylüyor. Tam bı meme aşığı. Memem memem diye yanıma sokulur 😂